On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

Questions and answers: HP LaserJet Pro M404dw

Catalogue
HP LaserJet Pro M404dw - Laser Printer

Questions and answers: HP LaserJet Pro M404dw

This page contains frequently asked questions about HP LaserJet Pro M404dw. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HP LaserJet Pro M404dw. They will be answered by our specialists.

Dobry den, je soucasti baleni (alespon startovaci) toner?

Vážně věříte, že tato tiskárna zvládne bezokrajový tisk?

Dobrý deň, dá sa kombinovať zapojenie USB a do WAN siete zároveň? Alebo si treba vybrať iba jeden spôsob zapojenia pre komunikáciu s PC?

Je možné na tiskárně tisknout štítky?

Dobrý deň, má táto tlačiareň aj možnosť manuálneho podávania/druhý - prioritný - podávač papiera? Napr. na recepty v ordinácii lekára. Ďakujem

Dobrý deň prajem. Zakúpili sme túto tiskárnu, ale máme veľký problém s rýchlosťou tisku. 10 stránok asi za 12 minút. Je nastavená nízka kvalita tisku, šetrič toneru, správny typ papiera, nemáme zadaný archivačný tisk. Tiskárna je pripojená cez kábel, nie na sieti, takže pomalým prenosom to taktiež nebude. Hľadali sme na rôznych fórach aj podporách HP. Nemáte nejaký typ, v čom by ešte mohol byť problém?

Dobrý deň, máme zakúpenú tlačiareň HP Laserjet PRO M404dw a od určitej doby máme problém že po zadaní tlače, napriek tomu že je papier v ručnom podávači a všetko je správne nastavené začne tlačiť až po stlačení OK na tlačiarni, prípadne povytiahnutí a následnom zasunutí papiera v ručnom podávači. Ako sa dá nastaviť aby tlačiareň tlačila bez nutnosti potvrdzovania? Ďakujem Gabriel

Dobrý den, která HP ČB laserová tiskárna podporuje v univesálním podávači na tisk obálek možnost volby "volný formát" - FREE formát. V minulosti to uměla HP LJ2015/2035 nebo HP M203. Nemám na mysli "Vlastní formát". Děkuji

Dobry den, daju sa na tejto tlaciarni tlacit aj postove obalky format C5? Konkretne na miesto rucneho vypisovania adresata a prijemcu mame zaujem o tlac.

Dobrý den, chci se zeptat jaké rozlišení má tiskárna HP LaserJet Pro M404dw 600 dpi anebo 1200 dpi.

P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info