AD elektro Motorola EDGE 50

Questions and answers: HyperX Alloy Origins Aqua Switches

Catalogue
HyperX Alloy Origins Aqua Switches - Gaming Keyboard

Questions and answers: HyperX Alloy Origins Aqua Switches

This page contains frequently asked questions about HyperX Alloy Origins Aqua Switches. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HyperX Alloy Origins Aqua Switches. They will be answered by our specialists.

Nahodou neviete o nejakom usb-c kabli, ktory sa da pripojit do klavesnice bez obrusenia konektoru ?

Dobrý den, dal jsem reklamovat klávesnici, ale omylem jsem do reklamace uvedl způsob vyřízení jako oprava. Chtěl jsem dobropis (vrácení peněz). Dá se to ještě změnit? Děkuji

dobrý den mám dotaz jestli tato klávesnice vodotěsná děkuji

Jake jsou nejrychlejší switche na klavesnici

HyperX Alloy Origins Core Mechanical Gaming Keyboard, HX Aqua-US Pôjde táto klavesnica na ps4 nemáte ju asi na stránke

Aký enter a ľavý shift je reálne na klávesnici - HyperX Alloy Origins Aqua switches ?

Budete v dohľadnej dobe predávať klávesnicu HyperX Alloy Origins Aqua switches aj s Americkou (US) lokalizáciou klávesov ? Ide mi o tento layout https : // media . kingston . com / hyperx ... External Link

Dobý deň. Na obrázku je klávesnica so širokým dvojriadkovým enterom a úzkým ľavým shiftom (English UK layout). V popise - Parametre a špecifikácia máte uvedené: - Enter Jednoslotový, Backspace Široký a Ľavý shift Široký !!! zrejme ide o English(US) layout, ktorý je zobrazený na krabici, aj na strankach HyperX sa nad Specifications pod kódom HX-KB6AQX-US zobrazuje klávesnica s layoutom English(US) jednoriadkový enter a široký ľavý shift. External Link Aký enter a ľavý shift je reálne na klávesnici? Ďakujem za odpoveď.

P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info