AD elektro Star Wars

Questions and answers: I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254

Catalogue
I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254 - Mouse

Questions and answers: I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254

This page contains frequently asked questions about I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, mám problém s touto myškou. Používam ju cez pripojenie bluetooth na Mac Book Pro a po čase nečinnosti sa vypne (odpojí). Asi cca 5-10 min keď sa s ňou nehýbe. Keď s ňou pohnem nič sa neudeje. Po otvorení správcu bluetooth zaraidení vidím že je dopojená. Keď ju chcem znovu pripojiť tak sa nepripojí. Idem aj podľa návodu že podržím pravý a stredný klik na cca 3 sec aby začala blikať ledka pre "pairing" ale aj tak nič. Tvári sa že sa pripája a potom len prestane a zostane nepripojená. Pripojiť sa dá len v prípade ak dám remove device, reštartnem počítač a znovu naparujem. Keď ale 5 min s ňou nehýbem tak som tam kde som bol pred tým. Teda katastrofa.

Dobrý den, myš jsem dnes přinesl domů a po rozbalení zjistil, že i když v blistru je místo na dongle, tak v balení není. Přitom i v myši vedle baterie je místo na jeho uložení. Je to jen chyba tohoto kusu nebo se opravdu s myší nedodává? Vůbec mě nenapadlo, že by nebyl součástí.

Modré svetielko na vrchnej strane myši pod tlačidlom pripojenia stále bliká. Myslím si, že kvôli tomu sa batérie vybíjajú strašne rýchlo, musím ich meniť každý mesiac, pričom sú to kvalitné alkalické batérie. V predchádzajúcej bluetooth myši mi vydržali cca 10 mesiacov. Dá sa to svetielko nejak vypnúť, alebo je to chyba kusu?

Funguje myš s iOS?

Dobrý den, Jak dlouho cca myš vydrží bez nabíjení? Děkuji

Dobrý den, mám problém se spárováním této myši. Nespáruje se ani s NB, ani s PC Windows 10. Díky za radu.

Potrebuje mys k fungovaniu nejake ovladace? Alebo staci zapnut BT a mys sa pripoji? Pytam sa pretoze na NB ktory by som ju chcel nieje mozne cokolvek instalovat (fir. nb) ale BT na notebooku je. Vdaka

Dobry den. Je k teto mysi dongle v baleni?

P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info