AD květen asus BOOST JBL

Questions and answers: iGET Blackview GA7 Pro Gold

Catalogue
iGET Blackview GA7 Pro Gold - Mobile Phone

Questions and answers: iGET Blackview GA7 Pro Gold

This page contains frequently asked questions about iGET Blackview GA7 Pro Gold. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about iGET Blackview GA7 Pro Gold. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň objednala som si tento telefón a po 3 dňoch používania sa mi začal sám vypínať keď som si ho dala do vrecka alebo aj keď som si ho zakryla rukami. Chcela by som sa opýtať či je tam nejaký senzor a dá sa to vypnúť alebo je to chyba telefónu a mám ho dať reklamovať? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, mohla bych se zeptat na ,,životnost" telefonu?? A na vzládání aplikací?

Dobrý den chci se zeptat jestli je ten silikonový obal rovnou v balení a jestli když si přikoupím vlastní polep bude-li fungovat čtečka otisku prstu a reproduktor.

Dobrý den, koupili jsme od vás telef. iGET Blackview GA7 Pro Gold a chceme ještě přiobjednat ochrannou folii proti rozbití displeje. Prosím pošlete mi odkaz na toto zboží, abych to mohla objednat. Klikám a nemůžu najít, aby nám to pasovalo :-) děkuji velmi za pomoc

Dobrý den chci se zeptat zdali druhy slot na nano sim kartu je zároveň slotem.pro sd kartu? Nebo ma nějaký speciální slot? Mimo sim karty?

Mohu se zeptat,co to znamená fotoaparat 13+8+5, jaký to má tedy fotoaparát. Děkuji za info

Dobrý deň, chcem sa opýtať keďže je telefón od výrobcu z číny podporuje aj naše frekvenčné pásma pre 3G a LTE?

P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info