AD elektro Star Wars

Questions and answers: iRobot Braava Jet M6

Catalogue
iRobot Braava Jet M6 - Robotic Mop

Questions and answers: iRobot Braava Jet M6

This page contains frequently asked questions about iRobot Braava Jet M6. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about iRobot Braava Jet M6. They will be answered by our specialists.

Kedy začnete predávať k tomuto Irobot aj opakovane použiteľné handričky? Lebo 1 nestači. Ďakujem. Majky

Dobrý deň prajem. Prečo píšete stále že objednávka do 4 dní, keď som tento mop objednal 9.11, a dnes ste mi už druhýkrát posunuli termín dodania, aktuálne na 23.11? Čo teda hocijak počítam sú skoro 2 týždne a stále nie je isté že to v tom termíne aj dostanem.

to nastrieka vodu aj do elektrickej predlzovacky alebo na nabytok?

Dobrý deň, nebude v ponuke aj iné farebné prevedenie ako biele? Ďakujem.

Dobrý deň, mám skôr otázku na tých,čo už mop používajú dlhšie... Ja ho používam už skoro rok a začal mi blbnúť, najskôr stále dával hlášku, že je nádržka prázdna, pritom bola úplne plná a v posledných dňoch prestal striekať vodu,strekne 3 krát a potom si mopuje bez vody...nemá niekto podobnú skúsenosť, že čo by s tým mohlo byť? Kým to dám na reklamáciu...Možno mi pomôžu vaše rady :) ďakujem :)

Dobrý deň, mal by som 2 otázky: v popise je uvedené že prekoná 0 cm prekážky. Znamená to že ani nízky hliníkový prah (nalepená prechodová lišta)? a druhá otázka: sú súčasťou balenia aj nejaké handričky z mikrovlákna?

čo znamená, že je tovar použity? v akom je stave, ako dlho bol pouzivany, vdaka

Dobrý deň, čo znamená "Komunikácia s robotickými vysávačmi Roomba i7, i7+ a S9+"? Ďakujem.

P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info