AD elektro Star Wars

Questions and answers: Kingston DataTraveler 2000 64GB

Catalogue
Kingston DataTraveler 2000 64GB - Flash Drive

Questions and answers: Kingston DataTraveler 2000 64GB

This page contains frequently asked questions about Kingston DataTraveler 2000 64GB. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Kingston DataTraveler 2000 64GB. They will be answered by our specialists.

Som s týmto USB spokojný. No trápi ma jedna vec: -asi po roku používania sa zaťala objavovať pri vložení USB do PC hláška "Vyskytol sa problém s touto jednotkou. Skontrolujte jednotku a opravte ju" Pritom keď okienko zmizne tak pekne otvorí priečinok aj zo súbormi ktoré sú na USB. -trošku sa obávam aby neodišiel lebo na ňom mám dokumenty ktoré musia byť zabezpečené. Veď práve preto som si ho zaobstaral. No nie? :) -alebo to robí len Win? ale pri oných USB prípadne SSD diskoch mi vyhodí len to že je pripravené na používanie a nič takéto Viete mi poradiť v čom je chyba? Ak by vás zaujímal ako odomkýnam USB: 1.stisknem kľúčik (začne svietiť červená ledka) 2.zadám heslo a kliknem na kľúčik 3.po úspešnom zadaní (začne svietiť zelená ledka) 4.následne vložím USB priamo do PC nie cez žiadne predlžovacie kýble a podobne. Alebo chyba je tá že ho USB neodomkýnam priamo už vkožené v PC? ale toto ani v príručke nepísali. Vždy odomknúť mimo PC 5.po vytiahnutí z PC sa zahesluje

.

jakou vodeodolnost to má?????

P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info