MS hokej P&G boost

Questions and answers: Klarstein TK2-Lucia Argentea

Catalogue
Klarstein TK2-Lucia Argentea - Food Mixer

Questions and answers: Klarstein TK2-Lucia Argentea

This page contains frequently asked questions about Klarstein TK2-Lucia Argentea. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Klarstein TK2-Lucia Argentea. They will be answered by our specialists.

Mám o tento robot záujem, ale v niektorých recenziách je napísané že tento robot má problém s: 1. Vysoká hlučnosť(neuvádzate ju v parametroch) 2.Cesto lezie hore po miešadle až k mechanizmu ktorý sa potom znečistí. 3.Štava z mäsa pretečie do mechanizmu robota a je to problém vyčistiť a potom to smrdí. Neviem akú mám dať týmto recenziám vážnosť.

Dobrý deň, mám prosím dotaz k recenziám - kam zmizla moja recenzia k tomuto robotu? Nebola úplne pozitívna, bola tu dlho. Po poslednom update, že po dvoch rokoch sa robot odporúčal do plastového neba, žu už recenziu nemám :)

Kde môžem zohnať náhradný hnetací hák k tomuto mixéru?

Je možné objednať mixér aj v inej farbe?

Dobrý den, dá se mlýnek na maso sundat z přístroje, nebo je tam napevno a nelze nahradit krytem? Děkuji.

V balení je mlynček na mäso lebo ľudia píšu že im neprišiel v balení.

Materiál pláště nerez? Je to vážně pravda?

Je možno dokoupit mlýnek na mák?

Dobrý deň, ako dlho trvá mixéru vyšľahať vajíčka?

Dobrý deň, v návode je uvedené, že prístroj môže miešať cesto maximálne 4 (štyri) minúty v kuse. Je to naozaj tak? Za tie štyri minúty to dokáže vymiesiť? Ak nie, ako dlho je potrebné čakať kým môžem znovu začať miesiť? Prečo to návod neudáva?

12
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info