Questions and answers: Kodak Ektra

Catalogue
Kodak Ektra - Mobile Phone

Questions and answers: Kodak Ektra

This page contains frequently asked questions about Kodak Ektra. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Kodak Ektra. They will be answered by our specialists.

Ako spravím "Screenshot" ?

preto je lacny lebo kodak ako taky krachol v roku 2016. cize necakajte ziadny servis.pokazi sa baterka? nezozeniete ani v cine... najnovsia aktualizacia na tel je z decemra 2016 :D pred krachom. telefony boli urcite niekde v kontajneroch a cakali az niekto odkupi za 10€ jeden kus. a nasiel sa "ALZA"

Dobrý den, jak je to s upgradovatelností na Android 7? Děkuji.

Dobrý den, uvažuji o koupi kompaktu přibližně za 2500-3000 kč, ale říkám si jestli by nebylo lepší pořídit si rovnou Kodak. Zatím jsem uvažovala o canonu w830, ale přímo s fotoaparáty nemám zkušenosti a u mobilních telefonů není dostatek informací k porovnání. Byla bych vděčná za radu, děkuji.

Nemám dotaz, jen chci doporučit všem uživatelům aplikaci přimo udělanou pro Kodak Ektra, která umožňuje nastavit různou barvu notifikační diody podle toho, co se oznamuje (volání, SMS, MMS, Gmail atd.). V anglickém návodu bohužel chybí jakákoliv informace o notifikační diodě, český návod je jen překlad toho anglického... Aplikace je ke stažení zde: External Link

Zdravim v piatok som si preczal telefon. Vsimol som si ze pravy dolny roh skla nie je dobre utesbeny mierne vytrca a je tam vola? Ako postupujete pri reklamacii? Pride k vymene kus za kus? Ma tu niekto podobnu skusenost?

Dobrý den,až teď jsem zjistil z diskuzí a na youtube,že jsem měl mít u telefonu Kodak Ektra, poutko na ruku.V balení byla pouze nabíječka,kabel USB C ,navod s přilepeným nástrojem na šuplík. viz např. na External Link a dalších

Dobrý den, ráda bych se zeptala z jakého důvodu je na tento telefon tak velká sleva? Děkuji

Dobrý den, bude ještě telefon dostupný v rámci akce black friday?

Dobry den, mala by som zaujem o zakupenie samostatne nabijacky k smartphone Kodak Ektra a taktiez ochrannej folie na displej. Viete mi poradit, kedy bude tento tovar dostupny na Slovenskom trhu? Vopred vdaka, Sarka

123...
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info