MS hokej AP+ slevy

Questions and answers: La Proromance Stove GS303 Blue Flame

La Proromance Stove GS303 Blue Flame - Gas Heater

Questions and answers: La Proromance Stove GS303 Blue Flame

This page contains frequently asked questions about La Proromance Stove GS303 Blue Flame. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about La Proromance Stove GS303 Blue Flame. They will be answered by our specialists.

kde je umístěn senzor proti převržení a senzor vyčerpání kyslíku u DA 303BF La Proromance ,který jsem zakoupil děkuji

Dobrý deň. Mám otázku. Po zapnutí kachlí a nejakej dobe spodný plamienok začne blokovať až zhasne a zhasnú aj kachle. Fľaša a regulačný ventil vymenený. Problém nastáva niekdy hneď a niekedy po dlhšej chvíli asi po pol až hodinke. Ďakujem za radu.

Dobrý den, koupila jsem si od vás již druhá kamna na plyn, avšak jiný typ. Původní již nefungovaly a tak jsem si koupila tyhle, hlavně kvůli ceně. A hned od začátku (mám je týden) s nimi nejsem spokojená. Za prvé: strašně páchne plyn (kontrolou nebylo zjištěno nic závadného) a za druhé je výhřevnost nižší, než u těch minulých. Jsem na teple závislá, neboť bydlím v dřevostavbě. Mám jistotu, že když tahle kamna vrátím, že u dalších se tyto vady nebudou opakovat? Jsem invalidní důchodkyně a na dražší fakt nemám. Taky nemám auto a vozit k vám ten balík je nad moje síly. Už cesta domů byl horor.

Dobrý den, na stránce s výrobkem LA PERFORMANCE STOVE GS303 BF je přiložen návod k obsluze výrobku DA303 BF. Není zřejmé, zda se jedná o totožný, nebo pouze obdobný výrobek, nicméně: 1) u typu GS303 BF je inzerováno PLYNULÉ NASTAVENÍ TEPELNÉHO VÝKONU, tzn. libovolně v rozmezí 1,3 - 3,8 kW, s odpovídající spotřebou plynu v rozmezí 90 - 270 g/hod ( viz: https://www.alza.sk/EN/la-proromance-stove-gs303-blue-flame-d6496222.htm ) 2) u typu DA303 BF je NASTAVENÍ TEPELNÉHO VÝKONU DVOUPOLOHOVÉ, tzn. na NÍZKÝ, nebo VYSOKÝ výkon, bez možnosti volby výkonu mezi těmito dvěma polohami ( viz: https://dwn.alza.cz/manual/96261 ) Chtěl bych proto požádat o informaci, který z obou uvedených výrobků je nabízen a zda je jeho volba výkonu PLYNULÁ, nebo DVOUPOLOHOVÁ. Za Vaši odpověď předem děkuji.

Dobrý deň, chcem sa informovať či táto pec je vhodná ako hlavné kúrenie v drevodome. Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň. Zakúpil som si tento výrobok a problém nastal okamžite. Po dôslednom preštudovaní návodu na sprevádzkovanie zariadenie nešlo vôbec zapáliť. /Poloha - blesk, zatačiť a podržať 10-15 sek. a piezoelektricky zapáliť/ . Toto sa ani po opakovanom zapaľovaní - nedodáva vôbec plyn. Otáčanie na iné polohy bolo zablokované. Po viacerých opakovaniach cestou vnúčika sme tovar vrátili a vyzdvihli ten istý nový. Situácia sa opakuje avšak do polohy plného výkonu po zatlačení sa plyn zapálí . Avšak pri znižovaní výkonu a aj po pustení zatlačenia prestane plyn dodávať a zariadenie zhasne. Po tf hovore so zamestnancom Alza mi povedal, že mi nemôže pomôcť aby som zariadenie vymenil. Robím niekde chybu. Nie je možné aby 200 plus zákazníkov nemalo žiadne problémy. Za rady ďakujem.

P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info