AD elektro AD elektro

Questions and answers: Lenco DIR-60BK

Catalogue
Lenco DIR-60BK - Radio

Questions and answers: Lenco DIR-60BK

This page contains frequently asked questions about Lenco DIR-60BK. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenco DIR-60BK. They will be answered by our specialists.

Dobry den, neviem ci sa jedna o chybny kus, alebo je problem v niecom inom. Mam problem, ze ked pripojim radio na sluchadla, hra to v poriadku, ale ak to pripojim na reproduktory, tak je to nepocuvatelne. Z reprakov sa ozyva dunenie a radio je len velmi potichu. Vyskusal som to na 2 roznych reproduktoroch. Dakujem za radu

Jestli dobre ctu diskuzi, tak Alza stale jeste lže v popisu radia/parametrech pro vyhledavani. Nejde o DAB radio (NEMA TUNER) T/f ??

Dobrý deň, predvčerom som zakúpil toto rádio, ale od začiatku prevádzky sa stretávam s jednou vecou a to, že pravidelne každú hodinu v 10. minúte, bez ohľadu na čas zapnutia, rádio prestane hrať a na displeji pri plnej sile signálu najprv naskočí text Spájam a potom Ukladám do medzipamäte s percentuálnym vyjadrením, buď 25% alebo 50%. Tento stav trvá asi 30 sekúnd a potom rádio bez problémov hrá ďalšiu hodinu, kedy sa táto vec zopakuje. Už som skúšal všetko, vrátanie Obnovenia továrenského nastavenia a napriek tomu sa toho neviem zbaviť. Je to snáď štandardný stav, alebo chyba v nastavení, prípadne v prijímači? Ďakujem za odpoveď, prípadne návrhy.

Když se rádio připojí k síti, začne automaticky hrát nebo zůstane v režimu standby? Chtěl bych rádio ovládat přes pohybové čidlo.

teď jsem ho objednal ale nenašel jsem zde hraje i na baterky . Píší že je přes El.siť . Děkuji za odpověď.

Zvlada tohle radio i TuneIn?

Dobrý den, má toto výborné radio i české menu??? Děkuji

...má toto rádio aj SK ,alebo CZ MENU...??

P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info