Questions and answers: Lenovo Gaming L340-15IRH Blue

Catalogue
Lenovo Gaming L340-15IRH Blue - Gaming Laptop

Questions and answers: Lenovo Gaming L340-15IRH Blue

This page contains frequently asked questions about Lenovo Gaming L340-15IRH Blue. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo Gaming L340-15IRH Blue. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, na jaké maximální frekvenci je možno připojit RAM paměti k tomuto notebooku?

Dobrý den, jaký HDD je možný vložit do tohoto ntb? (hdd upgrade kit v balení) Děkuji

Zdravim. Aky dock je mozne k tomuto NB pripojit? Urcite by som chcel HDMI/DP, USB, a nabijanie z doku by bol uz bonus.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ohľadom grafickej karty v tomto notebooku (nvidia gtx 1650). Nikde ju neviem prepnúť z intel grafiky a keď dám inštalovať nejaký driver tak mi píše, že nemám žiadnú grafiku od nvidie.

Dobrý deň...k využitiu hry Red Dead Redemption 2 je nutná aj registrácia -resp vytvorenie účtu na stránke Intel-u, ale vo všetkých prehliadačoch mi píše, že sa nedá účet založiť pre problémy s cache..ako toto vyriešiť?

Dobrý deň, ovládače k jednotlivým komponentom mi budú dodané s notebookom keď je notebook bez OS?

Dobrý deň Je možne rozšíriť RAM a pridať ďalší 2.5 ssd disk do notebooku? Ďakujem

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či pri otvorení zadného krytu a doplnenie HDD(keďže je v balení HDD upgrade kit) a ram je záruka stále platná. Ďakujem za odpoveď.

Kolik hercu má display ntb

Dobrý deň, rád by som si zväčšil ram na 16gb. Ktorá ramka z vašej ponuky je najlepšie kompatibilná s týmto modelom? Vopred ďakujem za odpoveď.

12
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info