Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey Metallic

Catalogue
Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey Metallic - Ultrabook

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey Metallic

This page contains frequently asked questions about Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey Metallic. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey Metallic. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, je tento laptop vybavený numerickou klávesnicou?

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať ako je to s portami v tomto notebooku. V popise píše že obsahuje 3x USB 3.0 a 1x USB 3.1 C. Myslím konkrétne notebook s produktovým číslom: 81AC000VCK Dokonca v texte píše aj že obsahuje HDMI. Je to všetko pravda? Ďakujem

Dobrý deň. akú kapacitu batérie má tento notebook ?

Dobrý den, notebook nemá hdmi port. Jakým jiným způsobem můžu připojit externí obrazovku apod. ?

Dobry den. ma tento typ HDMI konektor?

Dobry den, dokazal byste mi nekdo objasnit, jak funguje pripojeni externiho monitoru pres USB-C / ThunderBolt? Mozna v tom hledam zbytecne slozitosti, ale zdalo se mi, ze dost zalezi na vnitrnim zapojeni, ktere neni kolikrat patrne ani z datasheetu, napr. jak vysoke rozliseni se da skrz redukci USB-C -> DP/HDMI prohnat. Treba pocet PCI-E linek vyvedenych na ThunderBoltu. Taky jsem nasel nekde zminku, ze takto vytvorenym grafickym vystupem (redukci z USB-C) se neda prohnat vystup z her, pripadne pouze za cenu znatelne vykonostni ztraty. Zjednodusene, je tu nekdo, kdo pouziva notebook na hrani aktualnich her na externim monitoru? Diky moc za odpoved.

Poprosim o upravu - tento produkt nema 2x USB, ma jen jedno, prave jsem ho zakoupil.

Dobrý deň. pls o info, či má tento počítač numerickú klávesnicu. 15,6 palcová verzia by mala mať, ale v produktových foto je klávesnica bez numerickej klávesnice. Ďakujem.

Koupil jsem tento laptop nedávno, je nový, ale baterie drží pouze 3-4 hodiny co se děje ? to asi neni normalni

Dobrý den! Jak uplatnit roční předplatné HN, které je při koupi tohoto počítače zdarma?

P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info