Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey Metallic

Catalogue
Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey Metallic - Laptop

Questions and answers: Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey Metallic

This page contains frequently asked questions about Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey Metallic. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey Metallic. They will be answered by our specialists.

aké prenosové rýchlosti podporuje USB 3.2, jedná sa o USB 3.2 gen1, USB 3.2.gen2 alebo USB 3.2 gen2x2? Ďakujem

Dobrý den, opravdu nelze přidat další disk? HDD nebo SSD? A pokud ano, o jaký typ se jedná.

Dobrý den, dá se v tomto notebooku uživatelsky vyměnit baterka?

Kolika herců má display

Jde tento notebook: Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový nabíjet přes USB-C. Děkuji za odpověď

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, zda lze u tohoto notebooku vyměnit/upgredovat operační paměť? Rád bych nahradil osazených 8Gb za 16Gb. Děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý deň, v popise tohto notebooku sa píše, že je kovový a že má hliníkovú konštrukciu. Ja som však videl a držal v rukách ten istý notebook, len v trochu odlišnej konfigurácii /bez grafickej karty NVIDIA, produktové číslo: 81NG008CCK, asi o 100 eur lacnejší/ a ten bol celý z plastu. Je teda pravda, že má tento kovovú konštrukciu, resp. telo? Ďakujem.

Dobrý den, když je v ceně WIN10 je předinstalován, nebo jsou instalační soubory nahrány na SSD disk? Děkuji

Dobry den, je mozne presne tento NB dodat aj vo farbe copper, ako je zobrazeny na obrazkoch v popisoch? Vidim, ze vo variantoch nie je, ale pytam sa, ci by bolo mozne ho napriklad objednat. Dakujem

Dobrý den, mám 3 měsíce starý notebook lenovo idepad s540, při napájení ze sítě se po chvíli rozjedou větráky a poté zase vypnou. Takhle to jde dokola pokaždé a je to dost otravné. na notebooku nedělám nic náročného, jsem pouze na internetu. Pokud jedu na baterku, tak je vše v pořádku a notebook nehučí. Díky

12
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info