AD elektro Star Wars

Questions and answers: Lenovo Legion 5 15ACH6 Stingray/Dove Grey

Catalogue
Lenovo Legion 5 15ACH6 Stingray/Dove Grey - Gaming Laptop

Questions and answers: Lenovo Legion 5 15ACH6 Stingray/Dove Grey

This page contains frequently asked questions about Lenovo Legion 5 15ACH6 Stingray/Dove Grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo Legion 5 15ACH6 Stingray/Dove Grey. They will be answered by our specialists.

Dobry den chtel bych nabijecku usb-c k tomu to natosau protoze podporuje usb-c Legion 5-15ACH6

Dobry den chtel bych nabijecku usb-c k tomu to natosau protoze podporuje usb-c

Je tento model identický s modelom Legion 5 15ACH6 (82JW00AFCK)?

Aky monitor kupit k tomuto notebooku? Alebo je to jedno? Chcem nejaky s QHD rozlisenim a velkostou 27, prevazne na pracu a filmy, obcas nejaka hra mozno. A este jedna otazka, ked bude monitor prepojeny s notebookom cez HDMI kabel, kolko hz najviac dokaze tento prenos podporit? pripadne ake je najlepsie prepojenie monitora s tymto notebookom, dakujem

Dobrý den, jakým způsobem je možné snížit na monitoru obnovovací frekvenci? Mám nastaveno 165Hz a v nabídce jiné možnosti nejsou. Nainstaloval jsem i ovladače a Nvidia software. Zkoušel jsem zakázat ATi GPU a ani to nepomohlo. Děkuji

Má tento nootebook MUX SWITCH?

Jaká je celková váha i power brickem?

Ma uvedeny displej certifikaciu G-Sync alebo aspon G-Sync compatible ?

Dobrý den, mohu po zakoupení tohoto notebooku svépomocí doplnit disk do volného M.2 slotu bez porušení záruky?

Dobry den, mam problem s ping spikes kedy mi cca kazdych 15 sekund skoci ping z bezneho hratelneho na 300ms, wifi pripojenie mam spolahlive a na ostatnych zariadeniach plne funkcne. Ako by som to mohol vyriesit?

123...
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info