MS hokej AP+ slevy

Questions and answers: Lenovo Yoga S740-15IRH Iron Grey

Catalogue
Lenovo Yoga S740-15IRH Iron Grey - Laptop

Questions and answers: Lenovo Yoga S740-15IRH Iron Grey

This page contains frequently asked questions about Lenovo Yoga S740-15IRH Iron Grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo Yoga S740-15IRH Iron Grey. They will be answered by our specialists.

Lenovo Yoga S740-15IRH Iron Grey 81NX002ACK Dobrý den, na PSREF Lenovo jsem našel, že maximální velikost paměti je 16MB (tedy tato instalovaná). Skutečně nelze rozšířit na 2x16MB? Pomocí jakého konkrétního kabelu z ALZA nabídky připojím notebook k monitoru HP Z43 (DP,miniDP,HDMI) a současně k monitoru HP2745w (DP)? Lze nakonfigurovat ve Windows, aby běžely všechny tři zobrazovače současně (včetně displeje notebooku) jako rozšířená plocha - ne zrcadlení?

Dobrý den, jak to prosím s nabíjením přes Thunderbolt™ 3 u thoto modelu? Jde to, nejde? Co je k tomu potřeba?

Mám taký menší problém, kúpil som tento model a mal by mať podsvietenú klávesnicu. Aktuálne som začal pracovať aj v noci a uvedomil som si, že netuším ako ju zapnúť, nakoľko jej ikonku na klávesnici som nenašiel, iba klasický jas a ostatné funkcie, no podsvietenie klávesnice nie. Budem vďačný za skorú odpoveď

kolik má notebook hz na obrazovce děkuji za odpověď

existuje nejaky zpusob jak pripojit tento notebook k monitoru ve full HD pri zachovani 144Hz , na monitoru je pouze HDMI a DVI ,hledal jsem kabel nebo neco a nic jsem nenasel poradi nekdo ?

Dobrý den, má notebook volný slot pro další HDD s rozhraním SATA III?

Dobry den, ktery obal byste mi doporucili, kdyz neexistuje original verze presne na tento model?

jakou ma obnovovaci frekvenci monitor 75Hz ?

Dobrý den, je možné dokoupit nejlépe prodlouženou NBD onsite záruku pro tento ntb?

Dobrý deň, je prosím Vás možné nabíjať tento notebook cez Thunderbolt port? Ak áno, aký je potrebný výkon zdroja? Vopred ďakujem.

12
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info