BOOST JBL Samsung_CZ_SK

Questions and answers: Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Orchid Metallic

Catalogue
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Orchid Metallic - Laptop

Questions and answers: Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Orchid Metallic

This page contains frequently asked questions about Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Orchid Metallic. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Orchid Metallic. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, mám dotaz, tento notebook vlastním už tři roky, a přišel čas na externí monitor(y), spíš dva než jeden a v tom případě bych uvažovala o dokovací stanici, kterou bych zapojila do usb-c vstupu níže (ten druhý je pouze na napájení) otázka je zda to bude takhle fungovat, protože mám AMD verzi tzn bez Thunderboltu a nevím zda je tedy připojení více monitorů přes datové usb-c možné, nebo mě to vyfakuje a nepojede to. Děkuji

Na lavej strane laptopu sú dve USB-C zásuvky. Jedna slúži pre napájací zdroj a druhá pre pripojenie rôznych periférií, napríklad USB hub, externý disk a podobne. Čo sa stane, keď sa omylom zariadenia prehodia? Bude fungovať nabíjanie a budú fungovať externé zariadenia? Nehrozí poškodenie laptopu alebo externých zariadení ? Tiež sa chcem spýtať, či je možné zo 65W adaptéra dodávaného s laptopom beztrestne nabíjať mobilný telefón Samsung S21 5G, keďže adaptér má USB-C konektor.

Výrobce na webu píše, že USB A konektory jsou 3.1 Gen2, jak to tedy je?

Dobrý den, máte představu jak dlouho má notebooku vydržet baterie prosím? koupil jsem ho dnes nový, po plném nabití mi stále přeskakoval čas výdrže z 11 hodin na 7 pak 9 a nakonec 4,5 hod.. což je asi dost málo ne? při běžném používání - filmy, internet. děkuji

Dobrý deň, bude tento model ešte aj v inej farbe?

P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info