AD elektro Motorola EDGE 50

Questions and answers: Logitech Wireless Keyboard K350 UK

Catalogue
Logitech Wireless Keyboard K350 UK - Keyboard

Questions and answers: Logitech Wireless Keyboard K350 UK

This page contains frequently asked questions about Logitech Wireless Keyboard K350 UK. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Logitech Wireless Keyboard K350 UK. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, funguje táto klávesnica aj v slovenskom jazyku pri písaní ? Rozumiem, že jej spracovanie čo do diakritiky je UK ale nakoľko píšem 10 prstami, je mi to jedno len mi ide o to, či môžem na nej písať aj v slovenčine (Windows mám v slovenskej lokalizácii). Ďakujem za odpoveď.

Vyrobce uvadi zaruka Warranty Information 5-Year Limited Hardware Warranty. Proc Alza ma zaruku kratsi?

Dobrý den, jak dlouhá je záruka na tuto klávesnici? Děkuji

Dobrý den,je možné připojit klávesnici k více zařízením najednou? A podporuje také připojení k androidu?

Nasel byse tu nejaky dobra a provedl kontrolu, jaky ma opravdu tato klavesnice enter? Jestli neni fakt chyba v popisu vyrobku? Prislo zde hodnoceni a v sekci pise clovek, ktery ji zakoupil - recenzoval 7/2017 a uvadi ze vyrobek ma velky enter, tedy ten dvouradkovy co zname kdysi. To by znamenalo, ze Alza ma CZ verzi, jelikoz je mi znamo ze to mela pouze CZ verze!!! Prosim klidne i ochotneho pracovnika Alza, pokud by dokazal skocit do skladu a potvrdit to a nebo to nejak zjistit. Zde je ten prispevek David, Nová Říše 14. 7. 2017 rozložení NEODPOVÍDALO obrázku (velký enter, krátký shift) Dekuji.

Zdravim, chcel by som sa opýtať ako postupovať pri strate prijmača za info vopred Ďakujem

Zdravim, viete nam zabezpecit tento typ aj s tymto parametrom? "ENTER" musi byt dvojriadkovy.

Dobrý den, jedná se o US nebo o UK layout? Na obrázku je vyfocený US layout - například @ a 2 jsou na stejné klávese. Můžete prosím zkotrolovat zda je zavináč na klávese 2?

Dobrý den, dá se dokoupit nano přijímač zvlášť? Ztratil jsem ho :-(

Bude prosím i v CZ verzi?

12
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info