AD elektro Star Wars

Questions and answers: Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX)

Catalogue
Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX) - Office Software

Questions and answers: Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX)

This page contains frequently asked questions about Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX). If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Microsoft Office 2019 Home and Student SK (BOX). They will be answered by our specialists.

Dobrý deň! V popise sa uvádza: ..."Súčasťou je 60 dní bezplatnej podpory od spoločnosti Microsoft"... Preto by ma zaujímalo čo konkrétne sa rozumie pod pojmom "bezplatná podpora", resp. čo konkrétne obsahuje táto "bezplatná podpora" keďže ide o neobmedzenú licenciu?? Znamená to že po 60. dňoch si treba znovu platiť za ďalšiu podporu alebo ako sa tomu dá rozumieť? (pretože 130 € na 2 mesiace nie je práve najmenej) Vopred ďakujem za spresnenie.

Dobrý deň, ako sa inštaluje na AiO Pc? Je treba externá čítačka? Ďakujem

.

Dobrý deň, v poradni tohto produktu je otázka na jazykovú verziu. V názve produktu uvádzate: "Microsoft Office 2019 Home and Student SK", v popise: "Jazyková verzia: HU" V poradne je odpoveď , že je možnosť zvoliť vo výbere aj Jazykovú verziu: SK. Aktuálne nevidím žiadnu takúto možnosť. V parametroch na konci popisu je, uvedené, že ide o kompatibilnú jazykovú verziu SK. Ako je to naozaj? Tento produkt má jazykovú verziu HU alebo SK ? Potrebujem kúpiť jazykovú BOX verziu SK ako na to správne? Ďakujem

OK, v krabici nie je CD, len licencny kluc a SW treba stiahnut (trapne, nie kazdy potrebuje mat Internet). Je pre pouzitie tejto verzie potrebny ucet Microsoft, ako sa pise v diskusiach k elektronickym verziam licencii Office ?

Dobrý deň, rád by som sa spýtal ohľadom OneNote. Na oficiálnej stránke microsoftu sa píše, že licencia OneNote neobsahuje, vy však píšete že áno. Ako je to prosím? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý, v názve produktu uvádzate: "Microsoft Office 2019 Home and Student SK", v popise: "Jazyková verzia: HU"

P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info