BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: MIDEA MFD45S200B.1-CH

Catalogue
MIDEA MFD45S200B.1-CH - Dishwasher

Questions and answers: MIDEA MFD45S200B.1-CH

This page contains frequently asked questions about MIDEA MFD45S200B.1-CH. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about MIDEA MFD45S200B.1-CH. They will be answered by our specialists.

Dobrý den musí ta myčka být napojena na vodu? Děkuji

Dobrý den,myčka dokončí cyklus,otevře se ,ale do konce programu ještě zbývá třeba u EKO programu 55minut,které se pouze odpočítávají.Je toto v pořádku?

Dobrý deň, v momente ako zapojíme umývačku do elektrickej zásuvky, zo spodného umývacieho ramena začne vyvierať voda po celú dobu, kým je umývačka zapojená. Umývačku pri tom ani netreba zapnúť tlačidlom a tá voda stále vyviera a rameno sa točí. Ide o závadu? V manuáli v časti "riešenie problémov" sme nič podobné nenašli. Pri nastavení programu a spustení umývačky, umývačka pracuje ako má a riad vyberieme čistý. Avšak po ukončení programu sa rameno stále otáča a vyviera z neho voda. Príčina? Ďakujem

Prosím jaká je přesně barva myčky ? ČERNÝ MAT, NEBO LESK?5

Hezký den, uvádíte, že myčka má šuplík na příbory, ale na fotografii vidím koš na příbory, jak to tedy je? Děkuji

Prosím rozmery. Nikde som ich nenašiel a je to ci výrobok cesky

Dobrý den,kdy bude myčka dostupná?

Hcem

P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info