AP+ slevy v app

Questions and answers: Motorola Moto G 5.generation 3GB Dark Grey

Catalogue
Motorola Moto G 5.generation 3GB Dark Grey - Mobile Phone

Questions and answers: Motorola Moto G 5.generation 3GB Dark Grey

This page contains frequently asked questions about Motorola Moto G 5.generation 3GB Dark Grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Motorola Moto G 5.generation 3GB Dark Grey. They will be answered by our specialists.

Clovek si ho objedna a caka dva tyzdne kym vam pride...a ked ho mate na sklade tak k nemu hodite darcek ale mne ho uz nedate...hamba Vam

Dobrý deň, chcem sa spýtať či a kedy budete mať model Lenovo Moto G5 Plus. Zatiaľ máte v databáze iba G5, no variant Plus má prísť na trh už o 3 dni, t.j. 14.4. ... Vopred ďakujem za odpoveď!

Dobrý deň, chcel by som sa informovať, či ten slot na druhú sim kartu je samostatný, alebo sa jedná o hybridný slot pre spoločné zdieľanie sim karty/pamäťovej karty?

je mensi ako samsung galaxy j3 2016 ?

Dobrý den, je tento telefon Moto G5 s 3G RAM lokalizován také pro Českou republiku ? Bude fungovat v ČR ? Děkuji za info

Ma alebo nema tento telefon NFC?

zdravím, kde možno zakúpiť náhradnú batériu do Lenovo moto g5 nakoľko je vymeniteľná, respektíve kde sa dá objednať?

Nazov ma byt spravne "Moto G5", popripade "Moto G5 (2017)" a nie takato hovadina aku ste napisali do nazvu, mohli by ste s to opravit.

Podporuje tento telefón USB-OTG?

Dobry den, mohli by ste prosim uviest viac parametrov telefonu? napr: velkost displeja, rozlisenie, kapacitu uloziska, vlastnosti kamery atd. Dakujem

12
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info