On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

Questions and answers: Motorola Moto G20 NFC blue

Catalogue
Motorola Moto G20 NFC blue - Mobile Phone

Questions and answers: Motorola Moto G20 NFC blue

This page contains frequently asked questions about Motorola Moto G20 NFC blue. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Motorola Moto G20 NFC blue. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň. Opäť potrebujem radu na tento proklety mobil Motorola motog20.Jeden deň mi nešlo sa dovolať rodine, vypnuty dala som sim kartu von.Druhy deň som chcela ísť reklamovať ale nedalo mi to tak som skúsila dať späť sim kartu restarovala a znovu naskočil. Stalo sa mi to po druhý raz a už si neviem radi .Prečo musím toto vykonávať keď za svoje roky sa mi niečo také nestalo.Verim tomu že značka mobilu Motorola je dobrá ale tento mobil má nejakú vadu.Prvu reklamáciu :Závada popisovaní zákazníkom sa neprejavila vymeniť sim kartu a volať cez 4G.vydrzal 28dni a znovu sa nedá dovolať vynecháva.PROSIM o.radu prvú odpoveď som dostala pekne ďakujem a verím že mi opäť poradíte ako pokračovať a hlavne na koho sa s reklamáciou obrátiť.Vopred dakujem

Dobrý deň.Mam mobil Motorola g20.na paušál.neda sa z tohto mobilu volať,rodine,takisto sa mi rodine nedá,bol poslaní na reklamáciu a odpoveď prišla:že treba vymeniť sim kartu používať 4G aj tak nefunguje kde sa obrátiť aby som mohla tento mobil používať budem čakať odpoveď!

Dobrý den, je k telefonu i paměťová karta? Děkuji za odpověď

P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info