MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: MSI GT75 8RG-206CZ Titanium Metallic

Catalogue
MSI GT75 8RG-206CZ Titanium Metallic - Gaming Laptop

Questions and answers: MSI GT75 8RG-206CZ Titanium Metallic

This page contains frequently asked questions about MSI GT75 8RG-206CZ Titanium Metallic. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about MSI GT75 8RG-206CZ Titanium Metallic. They will be answered by our specialists.

Tak co je pravda? Typ panelu IPS NEBO Nekompromisní displej Notebook GT75 je vybavený displejem s obnovovacím kmitočtem 120 Hz s dobou odezvy 3 ms. Použitý TN displej oproti IPS nabízí pro hráče nejdůležitější vlastnosti, rychlost zobrazování a překreslování. Tím je zaručen dokonalý obraz s maximálními detaily.

Mám otázku.mám zájem o nootebook ale nevím jak se rozhodnout jedním je MSI GT75VR TITAN a druhý je PREDATOR HELIOS 500 mužete mi prosím poradit popřípadě doporučit jaký z nich je lepší ?

Zdravim, rad by som sa spytal ci ma tento konkretny notebook s danymi parametrami jeden 330W napajaci zdroj alebo dva 230W napajacie zdroje tak ako je to pri verzii s procesorom i9. Dakujem

Chcem sa spýtať ktorý batoh mi na tento notebook bude pasovať. Za tu cenu to mohlo byt už pribalené.

P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info