AD elektro Star Wars

Questions and answers: PremiumCord USB 2.0 Video Grabber

Catalogue
PremiumCord USB 2.0 Video Grabber - Adapter

Questions and answers: PremiumCord USB 2.0 Video Grabber

This page contains frequently asked questions about PremiumCord USB 2.0 Video Grabber. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about PremiumCord USB 2.0 Video Grabber. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, bude to fungovat na W10? Díky za odpověď

Dobrý den. Jaký je rozdíl mezi tímto videograbberm PremiumCord USB 2.0 Video grabber a tímto AVerMedia TV DVD EZMaker 7 Samozřejmě kromě ceny. A pokud potřebuji převádět stará videa je postačující první ?

Potrebujem riesenie ,kedy po proojeni analogovej kamery dostanem obraz z kamery cez cinch na osobitny SW - iny ako je dodavany...teda zobrazi sa video v inom CAPTURE SW ??? Pripadne poradite mi ine riesenie ? Je to do desktop pc...a idealna by bola karta PCI s cinch VIDEO IN...ktora sa vsak uz nikde neda kupit. dakujem.

Zdravím, Priložený driver mi nefunguje v operačnom systéme win 10. Hľadal som na nete iný driver a nič som nenašiel... Viete mi zaslať odkaz alebo priamo driver, ktorý mi bude fungovať? Ďakujem.

Dobrý den, chci se zeptat, zda je toto zařízení vhodné k uložení videí ze staré Sony kamery na mini DV kazety přes AV kabel do PC? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, pokud tenhle video grabber zapojím do NTB a cinch do xboxu, uvidím obrazovku xboxu na NTB ?

Dobrý den, Mám problém s tímto adaptérem. Přišel mi v balení bez sériového čísla a tudíž nemohu nainstalovat přiložený software. V manuálu je napsáno, že klíč má být na obalu CD, ale tam není. Mohu se zeptat, jak mám postupovat? Bohužel jsem tento výrobek koupil již před delší dobou, ale rozbalil jsem ho až nyní, tudíž ho nemohu vrátit. Možná by stačilo, kdyby mi někdo doporučil nějaký jiný software, jelikož stejně v diskuzích se nejčastěji píše, že je ten přiložený soft k ničemu. Děkuji za odpověď.

Na youtube jsou videa jak zdigitalizovat kazety a používají tam kabel easy cap. Je to on? Nebo je na zdigitalizování vhodný jiný?

Potřebuji propojit PS2 se Smart TV, jde to tímhle?

dobrý den, funguje tato karta i na Nintendo wii?

12
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info