Questions and answers: Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US

Catalogue
Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US - Gaming Keyboard

Questions and answers: Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US

This page contains frequently asked questions about Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Razer BlackWidow Tournament Chroma V2 Yellow Switch US. They will be answered by our specialists.

dobrý den mohu se zeptat jestli bude tato klavesnice nova a nerozbalena jestě do vanoc skladem

Dobrý den, má tato klávesnice 100% anti-ghosting?

Chcel by som sa spýtať keď je napísané v názvu yellow switch to znamena že to má len ten režim?

Neviem či o tom viete, ale jeden zákazník tu už písal že na obrázku je zlá klávesnica. (Nesprávna) Na obrázku --> Razer BlackWidow X Tournament Edition (Správna) Neni na obrázku --> Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 --> External Link

Dobrý deň, ak si objednám túto klávesnicu a je tam na objednávku do 14 dní, tak to znamená že do 14 dní to objednáte, alebo do 14 dní to už bude skladom? Poprípade, ak by som to objednal a došla by na sklad, tak by bola rovno poslaná na dobierku ak zvolím túto metódu doručenia?

V náhledech máte špatnou klavesnici (Razer BlackWidow X Tournament Edition Chroma) Odkaz na správnou klávesnici External Link

P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info