Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: RODE Wireless GO II

Catalogue
RODE Wireless GO II - Microphone

Questions and answers: RODE Wireless GO II

This page contains frequently asked questions about RODE Wireless GO II. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about RODE Wireless GO II. They will be answered by our specialists.
299.90 €
Ordered on request 2 pcs
Add to Cart More Information

Dobry den, napište prosim obsah baleni. Dekuji

Dá se připojit i k zrcadlovce? Konkrétně ke Nikon Digital Camera D550K?

Dobrý deň, mikrofón som skúšal na 3 rôznych iphonoch a nefunguje. Ide už o 2. Produkt keďže prvý sme vymenili. Kde robíme chybu? Zapneme oba mikrofóny nabité a taktiež prijímač. Prijímač cez iPhone redukciu do telefónu, na displeji ukazuje že oba kanály chytá. Akonáhle zapnem natáčanie videa zvuk už nefunguje, ide iba ruchový zvuk čo počuť na videu. Zvuk z mikrofónov nie. Viete nám prosím poradiť ? Ďakujeme . / iphone 14 pro / iPhone 11 / iphone 11 pro

Dobrý deň, rozumiem správne, že ak použijem v tejto variante 2 vysielače a na každý pripevním klopový mikrofón, 1 na osobu, druhý o xy metrov na rečníckom pulte/v inej miestnosti, budú obidva nahrávať zvuk samostatne. Tj. z každého na konci dňa budem mať samostatnú zvukovú stopu? Alebo i s klopovým mikrofónom stále vysielače posieľajú záznam do prijímača, atď. Ďakujem vopred za odpoveď.

Chci se zeptat. Pokud budu s tím to setem (2 mikrofony a jeden přijímač) nahrávat pouze s jedním mikrofonem, třeba přednášku jednoho lektora, bude nahrávka v obou kanálech, nebo pouze v jednom?

Lze tyto mikrofony použít s GoPro Hero 11?

Dobrý den, lze k tomuto zařízení připojit i externí mikroport přes 3,5 jack? Například konkrétně tento: https://www.alza.cz/rode-smartlav-d2139867.htm#alternativy popřípadě její alternativy?

dobry den, pri nahravani do programu v macbook, bude nahravat kazdy mikrofon do ineho kanala? alebo spolu do jedneho z oboch mikrofonov?

Dobrý den, rád bych se zeptal zda jde mikrofonu připojit k iPhonu 12 pro. Děkuji.

Kondenzovana konstrukcia je dobreee teda

12
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info