AD elektro AD elektro

Questions and answers: ROHNSON R-9120

Catalogue
ROHNSON R-9120 - Air Dehumidifier

Questions and answers: ROHNSON R-9120

This page contains frequently asked questions about ROHNSON R-9120. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ROHNSON R-9120. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň chcem sa opýtať potrebujem odvlhčovač do byto 80m2. Potrebujem odvlhčovač kde sa dá nastaviť požadovaná vlhkosť a pri dosiahnutí požadovanej vlhkosti sa odvlhčovač vypne a v prípade zvýšenia vlhkosti sa znovu zapne a odvlhčuje na požadovanú vlhkosť. Mal som odvlhčovač ktorý keď dosiahol požadovanú vlhkosť sa vypol iba kompresor no vetrák stále bežal co bolo pre mňa nepraktické. Ďakujem za odpoveď. Lukáš.

Aká je hmotnosť výrobku?

Dobrý deň, chcem sa opýtať ako to je zo zárukou. Zákonná je 2 roky, po dvoch rokoch v prípade nutnej reklamácie si to môžem vybaviť cez vás alebo budem to musieť riešiť priamo s výrobcom? Ďakujem

Dobry den, Ake su rozmery vyrobku? Aka je hlucnost? Je rozdielna hlucnost pri roznych rezimoch? Vypne sa pristroj pri dosiahnuti pozadovanej vlhkosti? Dakujem za info.

Dobrý deň, v parametroch sa uvádza "Prevádzková teplota 5 - 35 °C". Ja potrebujem odvlhčovať vzduch o teplote 7°C s cca 85% vlhkosťou. Bude toto zariadenie správne pracovať aj pri tak nízkej teplote?

Dobrý den, k produktu Rohnson se vztahuje prodlouzena zaruka na 4roky podminena potvrzenym zarucnim listem za strany prodejce. Ten mi ale od vas potvrzeny nedorazil. Jakym zpusobem mi muzete potvrdit?

P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info