AD elektro Star Wars

Questions and answers: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Bronze

Catalogue
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Bronze - Mobile Phone

Questions and answers: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Bronze

This page contains frequently asked questions about Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Bronze. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Bronze. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, chcem sa opýtať, že či viete mi poradiť akú farbu si mám kúpiť tohto telefón a že koľko ľudí si kaú farbu kúpil či Black alebo Bronz, lebo ja by som chcel Bronz ale niektori mi hovoria, že Bronzová farba je pre ženy a nie pre mužov, takže neviem si poradiť akú farbu by som si zobral. A taktiež aj puzdro k telefónu, ak by som mal Bronz telefón a kúpil by som si Black zatvaracie puzdro, tak to nebude vadiť k štýle telefónu, keď teleón bude v Bronzovej farbe a puzdro bude v čiernej a fotoaparát telefónu je v Bronzovej farbe, tak že či to nebude vyzerať čudne? Puzdro: https://www.alza.sk/samsung-flipove-puzdro-led-view-pre-galaxy-note20-ultra-5g-cierne-d6095811.htm Ďakujem za Vašu odpoveď :)

da sa vložiť 2x sim karta a zroveň micro sd alebo iba 1x sim a 1x karta v hybridnom slote?

Bude k dispozici v bílé (mystic white) barvě a případně kdy?

Skutečně bude mít tahle barva 12gb operační paměť? Samsung udává 8gb

Dobry den, prosimvas me by zajimalo, jestli na ten telefon muzu makat i normalne rukama, nebo musim porad pouzivat to pero? Vetsinou mam ve druhe ruce kus zvance nebo nejake piti, takze pouzivani toho pera je takove neprakticke. Dekuji za odpoved.

dobrý den, stále platí cashback 5000 Kč při koupi od 1.9.-30.9.2021? děkuji

Dobrý deň. Prosím Vás môžem okrem AVI pozerať film aj v inej kvalite napr. v HD na tomto mobile.Ďakujem Karol

Dobrý den, když se stane a telefon se mě namočí, po vytáhnout pera s pen je celé mokré. Otázka, nevadí tedy že zátěže voda i k peru s pen ? Je s pen také vodeodolny ?

Bude ještě na skladě?

Bezdratove pouze 15W, nebo to jde i na 40W? jestli opravdu jen 15W, tak mi tato nabijecka bude na nic? External Link

123
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info