Questions and answers: Samsung Galaxy Note9 Duo 128GB Black

Catalogue
Samsung Galaxy Note9 Duo 128GB Black - Mobile Phone

Questions and answers: Samsung Galaxy Note9 Duo 128GB Black

This page contains frequently asked questions about Samsung Galaxy Note9 Duo 128GB Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Samsung Galaxy Note9 Duo 128GB Black. They will be answered by our specialists.

Mam cerstvo kupeny note9....v antutu dosahuje vykon 204000 a po zapnuti na zvyseny vykon 234000....pri one plus6 to bolo 286000... ten rozdiel je cicit!!! Len mensi vykon za skoro raz taku cenu??!! za telefon co som kupoval v pred objednavke za 998euro a teraz vidim ze stoji ovela menej ani nie za tyzden...odomknutie za pomoci tvare je strasne a z rohoviek v noci nepouzitelne. musite zadat kod.Poslal by som vyvojarov so samsungu do one plusu aby im to ukazali... este s9 je vykonejsia co je stary mobil... takze ked chcete kupovat stary mobil s vyhodou stlacania vzdialenej spuste pomocou pera a sa bez boto nezaobidete tak uprimnu sustrast. Hamba a hamba samsungu ako si moze dovolit davat pre europu horsi procak ako pre usa ale o aziu...to akoze nase euro ma inu hodnotu??!! Napluvat im do ruk a nepustit ich k vode!

Ja nemam otazku, iba odporucanie. Mam velmi zle skusenosti s oficialnym servisom Samsung. Chcem upozornit na to, ze ich OLed displeje maju tendenciu sa prepalovat uz do 1/2 roka pouzivania a servis reklamaciu neuznava a hadze to na spotrebitela. Preto si velmi dobre zvazte, ci date 1000€ za telefon, ktory nevydrzi ani pol roka. Telefon som kupovala inde, nie na Alze.

prečo sa toto nenachadza na slovenskej alze https://www.alza.cz/samsung-galaxy-note9-duos?dq=5441415

Budete mat aj verziu s 512GB internym uloziskom a 8GB Ram ?

P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info