AD elektro AD elektro

Questions and answers: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256GB Blue

Catalogue
Samsung Galaxy S20 FE 5G 256GB Blue - Mobile Phone

Questions and answers: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256GB Blue

This page contains frequently asked questions about Samsung Galaxy S20 FE 5G 256GB Blue. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Samsung Galaxy S20 FE 5G 256GB Blue. They will be answered by our specialists.

Dobry den, nemohu najit pro S20 FE 5G pouzdro a ochranne sklo. Jsou k dispozici? Dekuji

Mám Samsung S20 s 5G a čuduj sa svete, na Slovensku Samsung na 5G nefunguje. To je naozaj trápne. A nikto nevie prečo. Operátor O2 ma posiela na technickú podporu Samsung, podpora ma posiela do servisu a servis ma posiela k operátorovi. Veľké sklamanie.

Podporuje dvoupásmový příjem GPS L1 + L5 ( dual-frequency GNSS) ?

Zdravím, víte prosím kdy bude Samsung Galaxy S20 FE 5G naskladněn? Předem moc děkuju. Ondřej

Dobry den, lze nahravat obrazovku?

Dobrý deň. Mobil S20 FE 5G 256GB mám od vás zakúpený už cca 1 rok a tri mesiace. Prvých pár mesiacov bolo všetko OK, ale už takmer rok ma trápi problém, že po reštarte mobilu mi nenačíta ani SIM ani SD kartu, mobil sa začne zahrievať v hornej zadnej časti a do pár minút zamrzne a sám od seba sa reštartuje a tak to ide dokola. SIM aj SD karta je v inom mobile funkčná bez problémov. Skúšal som rôzne SIM aj SD, aktuálne mám Samsung 512GB SD kartu. Mobil som doteraz nedal do servisu, lebo jednak sa mi ho po xy reštartoch, výberoch a znovuvloženiach SIM aj SD podarí rozbehať, ale čo je dôležitejšie, tak občas po tom reštarte systém naskočí, tak som sa obával, že práve v čase, keď ho dám do servisu, všetko pôjde v poriadku a ja budem zbytočne mesiace bez mobilu. Ale už to začína byť neúnosné. Viete mi s tým poradiť? Stretli ste sa už s takým problémom? Je to v slote na SIM a SD? Na fórach na internete som narazil na množstvo podobných problémov, ale nepodarilo sa mi to vyriešiť natrvalo.

Dobrý den, zakoupil sem si tento telefon samsung s20 fe 5g a v members se mi neobjedvuje výho cashback. Jak mám postupovat?

Dobrý den, podporuje telefon Wi-Fi volání? Je prosím možné u vás na něj zakoupit bezpečnostní sklo na displej? Děkuji za odpověď. Markéta

jdou nabíjet např. hodinky přes reverzní nabíjení a zároveň mít mobil na nabíječce?

Dobrý den. Podporuje Samsung Galaxy S20 FE 5G 256GB i paměťové karty UHS-II? A do jaké kapacity?

123
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info