AD elektro

Questions and answers: Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus UHS-I U3 + SD Adapter

Catalogue
Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus UHS-I U3 + SD Adapter - Memory Card

Questions and answers: Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus UHS-I U3 + SD Adapter

This page contains frequently asked questions about Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus UHS-I U3 + SD Adapter. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus UHS-I U3 + SD Adapter. They will be answered by our specialists.

Dobrý den. Je tato karta vhodná pro telefon Samsung Galaxy A51? Díky, J.

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi touto kartou a kartou ktorú uvádzate tu ??: https://www.alza.sk/samsung-microsdxc-512gb-evo-plus-uhs-i-u3-sd-adapter-d5476714.htm#popis Ja tam žiadny rozdiel nevidím. Nejde náhodou o duplicitné uvedenie tej istej karty na vašom webe ?? Vďaka.

Dobrý večer. Chcem sa spýtať, je nejaký rozdiel okrem ceny medzi touto kartou v 512GB vyhotovení a kartou Kingston Canvas Select Plus micro SDXC 512GB? V prípade Kingstonu výrobca uvádza, že 512GB sú U3 V30, aj napriek tomu, že Alza uvádza len U1 V10 (už som písal na to dotaz, tak čakám na reakciu). Rád by som teda vedel, aká je realita. Mám záujem o využitie v mobile S20 FE 5G, zatiaľ pre FullHD 30/60 snímkov, ale nevylučujem do budúcnosti aj 4K. Je jasné, že k Samsungu by sa možno opticky viac hodil Samsung, ale mňa naozaj zaujíma realita a nielen preferencia značky. Prosím o pomoc. Ďakujem.

Dobrý den, bude tato karta fungovat s GOPRO 10?

nemáte niekto skúsenosti, či karta zvláda natáčanie 4K 10bit 400mbps ?

Dobrý den, je tato Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus vhodná pro Samsung Galaxy S10+? Děkuji Kramář

Dobrý deň, chce by som sa opýtať či táto karta splnuje štandard A1 poprípade A2? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, je tato karta vhodná pro tablet Samsung Galaxy S7 plus? Jestli ne tato, tak jaka? Děkuji

Dobry den, zajima mne zda se da tato karta pouzit do netebooku jak druhy disk. Ctecku karet mam zabudouvanou primo v notebooku. Dekuji za ihfo

Dobry den, lze tuto kartu pouzit pro Microsoft Surface Pro 7 ?

P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info