Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 560 4G OC

SAPPHIRE PULSE Radeon RX 560 4G OC - Graphics Card

Questions and answers: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 560 4G OC

This page contains frequently asked questions about SAPPHIRE PULSE Radeon RX 560 4G OC. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about SAPPHIRE PULSE Radeon RX 560 4G OC. They will be answered by our specialists.

Ve specifikaci karty uvádíte slot PCIe 2.0, karta je určena pro slot PCIe 3.0, vím o zpětné kompatabilitě, ale matete zákazníky. Pro starší MB bude karta fungovat, ale s lehkým omezením, nutný update BIOSu

Dobrý den chci se zeptat jestli je výkonnostně lepší tato od SAPPHIRE nebo MSI Radeon RX 560 AERO ITX 4G OC, a zdy mi půjde na základovku MSI A88XM GAMING, díky :)

Dobry den, na kazdej karte pisete ze je 6pin a potom ludom pride cisto PCI karta tak sa aj tu pytam ci je teda skutocne 6pin co znamena dodatocne napajanie zo zdroja,nie ci je plast zo Sixpinoo v Cine. Dakujem.

Zdravim, chcem sa opytat kedy budu priblizne tieto karty dostupne?Dakujem

Je tato karta vhodná k boardu ASUS A88XM-plus s procesorem AMD A8-7600? Zahraju si na ní GTA V?

Dobrý den , je vhodne k teto graficke karte pouzit monitor Hanns-G HE225 ktery je ve Full HD (1920x1080) s VGA připojenim, ale byl by připojen přes redukci VGA / Hdmi ? jak to bude s obrazem ? bude zvladat vyobrazovat nejlepsi kvalitu ze hry ? dela mi starost ta redukce, myslím tim že grafiku ve hře budu mít na max. detaily a monitor by tu kvalitu nezvladal vyobrazit? je to možné ? ... předem děkuji za odpoved

Dobrý den je potřeboval bych kartu místo 270x je tato rychlejší?

Dobrý den, benchmark? Hans

Je karta kompatibilní s DX12 VULKAN?

Dobrý den, pokud si skladam pc z produktu od vas a budu to brat vsechno splatky s tim, ze tato graficka karta jeste neni skladam ale i tak ji zahrnu do seznamu, bude mit pak dodana nebo jak to uvas funguje? Dale mam nejake zbozi, tere je na ceste. Potrebovala bych poradit zda s tim pak neni problem kdyz to pujde pres cetelem. Dekji za odpoved.

12
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info