AD elektro AD elektro

Questions and answers: SodaStream Spirit White

Catalogue
SodaStream Spirit White - SodaStream

Questions and answers: SodaStream Spirit White

This page contains frequently asked questions about SodaStream Spirit White. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about SodaStream Spirit White. They will be answered by our specialists.

Prosim vas, jaka vymenna lahvicka pasuje k tomuto produktu? Uz jsem zkusil asi 3 a zadna nesedela. Idealne sklenena, ale poradte, prosim, vsechny moznosti (kod, prip. nazvy). Dekuji

Dobrý den. V některých odpovědích tady je uvedeno, že součástí balení je bombička a láhev. V jiných zase láhev uvedená není.. Co je tedy prosím součástí balení? Díky.

SodaStream Spirit White mám šesť mesiacov. Bola som s ním spokojná. Posledný raz po stlačení tlačidla na uvoľnenie plynu do vody sa tlačidlo zaseklo a plyn z bombičky unikal, až kým sa bombička nevyprázdnila. Bola som sa spýtať v TPD na reklamáciu. Pán mi povedal, že mi ju neuznajú, lebo som zrejme poškodila prístroj neodbornou manipuláciou. Nepovažujem stlačenie tlačidla na uvoľnenie plynu z bombičky za neodbornú manipuláciu. Pôjdem tam znovu aj s prístrojom. Ako mám postupovať, ak mi reklamáciu neuznajú. Prístroj nie je lacný. Ďakujem za radu.

Dobrý den, v obsahu balení se nikde nezmiňují skleničky, které jsou všude vyfocené (i na krabici). Jsou tedy v balení nebo ne? Děkuji

Dobrý den, mohla bych Vás požádat o rozměry přístroje? Bohužel je nikde nevidím uvedené. Děkuji

P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info