AD 1. týden květen Effaclar

Questions and answers: Whirlpool ART 6501/A+

Catalogue
Whirlpool ART 6501/A+ - Built-in Fridge

Questions and answers: Whirlpool ART 6501/A+

This page contains frequently asked questions about Whirlpool ART 6501/A+. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Whirlpool ART 6501/A+. They will be answered by our specialists.

Dobry den, je normalni, ze chladnicka je tak hlucna, ze nam huci cely byt? Chladnicku mame v patre a je slyset i dole v pokoji. Huci neustale, konstantne, coz je dost neprijemne hlavne v noci.

Dobrý deň, dá sa tento typ chladničky sťahovať aj vo vertikálnej polohe (na ležato) alebo musí pri prevoze stáť vo vertikálnej polohe?konkrétne model Whirlpool ART 6503 A+. Ďakujem pekne za odpoveď

Dobrý deň, chladničku som spustila v byte, do ktorého sa len chystám nasťahovať, preto som zatiaľ nastavila chladenie na 1-tku. Vsimla som si, že chladnička v pravidelných intervaloch (raz za cca 20-30 minut) vrčí minutu dve tak, že pri prvom raze som si myslela, že sused vedľa vŕta do steny a až po chvili som prišla na to, že takto hlučná je nova chladnička, aj keď som ju kupovala prave pre tichý chod. Môže byt príčinou to, že zatiaľ je na najnižšom stupni chladenia, a to jej dáva zabrať, alebo sa bude jednat o chybný kus? Už je zabudovaná. Dakujem

Dobrý deň, môžte mi povedať aký je rozdiel medzi modelmi: Whirlpool ART 6501/A+ Whirlpool ART 6502/A+ Whirlpool ART 6503/A+ Ďakujem.

Dobrý deň, prosím Vás je možné chladničku užívať určitú dobu aj bez zabudovania do kuchynskej linky? Vie voľne stáť? Ide o to, že sťahujem sa skôr ako nám stolár príde namontovať kuchynskú linku a po tú dobu by sme chladničku radi využívali aspoň takto. Ďakujem.

Chcem sa spytat ze ktora informacia o vyske ladnicky je spravna ? V popise je 184cm ale v detailoch dole je 177cm ? Dakujem

Dobrý den, dají se dveře u této lednice otočit? Předpokládám, že ano, ale pro jistotu bych se chtěla ujistit. Děkuji

P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info