AD elektro Star Wars

Questions and answers: WowWee Chip

Catalogue
WowWee Chip - Robot

Questions and answers: WowWee Chip

This page contains frequently asked questions about WowWee Chip. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about WowWee Chip. They will be answered by our specialists.

Dobry den Mame podobnu skusenost a to nie len pri tomto jednom produkte. Pri dodani bola krabica prelepovana co sa nam hned nezdalo. Na dovazok po prvom spusteni tato hracka vykazovala nedostatok energie takze postupovali sme v zmysle navodu a nabijaci adapter sme pripojili priamo na konektor Wowee Chip (t.j. nie cez nabijaciu stanicu), po viac ako 3 hodinach výsledok = 0% stavu baterie t.j. nabijaci mechanizmus je nefunkcny. (preverovane cez chip app) Bol to vianocny darcek pre dceru takze vlastne z radosti a ocakavania je vlastne sklamanie a pre nas len dalsia starost s riesenim reklamacie.

je chip i na ven jako jesli bych s ním mohla chodit na vycházky

Dobrý den kde je možne tuto hračku servisovat při poruše ?

Chci koupit Dog Chip Robot Wowee Chip. Ale chci se zeptat na cenu 2419kc, funkce je jako 5599kc produkt ne? Je to staré nebo nové. dekuju

K horeuvedenej reakcii Alzy len nasledovne - vase mrzi si strcte za klobuk kedze sa jedna o podvod a je to uz takmer pravidlom. Predavate tovar ktory je pouzivany vs. vrateny vs.nefunkcny a kombinujete novy so zan Ako dalsi cerstvy priklad - pred vianocami zakupovana klavesnica Thomson ROC3506SAM USB Bluetooth key ma presne definovanu poziciu konkr. v uloznom priestore baterii presne tak ako uvadza vyrobca v dokumentacii. A pozakupeni nového tovaru tento kluc (prijimac) nachadzal v krabici prelepenou paskou a ametersky vytvorenom vyreze v kartone. A samozrejme po overeni je connect keyboard - USB prijimac nestabilny (rozpadava sa connect a to aj pri 2 metroch - testovane na viacerých PC) Toto je viac ako potvrdenie ze sa nejedna o nejaku nahodu ale len potvrdenie ze predavate tovar podvodom , prebalovany takze za ziadnych okolnosti nebudeme participovat na vasich podvodnych praktikach t.j. na podvod zo strany predajcu aky reklamacny postup vlastne chcete uplatnovat ? ...

Dobrý den, chtěl bych zákazníky upozornit, na nekalé praktiky vůči zákazníkovi. Dnes jsem zakoupil NOVÉ zboží konkrétně tohoto robota a zaplatil plnou cenu. Robot ale po rozbalení nese zjevně známky užívání na co jsem nebyl upozorněn a zboží mi bylo prodáno jako nové a za plnou cenu. Toto považuji za velmi neseriózní při ceně tohoto výrobku. Zítra rozhodně hodlám řešit. Bohužel při rychlé kontrole toto není poznat, až při detailním prozkoumání a rozbalení více částí. Myslím, že v Alze utratím docela dost, včetně firemního účtu a toto se u slušného obchodníka nedělá.

Dobrý den, chtěla bych vědět jak dlouho vydrží Chip nabitý. Děkuji

Jak mám uvést Chip do výrobního nastavení? Zboží bylo dodáno bez manuálu a na stránkách je jen v AJ. Robot není možné spárovat s příslušenstvím.

Žádám o překlad návodu. Je uveden jen v angličtině. Dostala jsem k výrobku jen stručný návod v ČJ. U nabídky zboží je kompletní návod pouze v angličtině.

zdravim,mam dotaz!rozpozná produkt chip také české rozkazy?video mate pouze v angličtině!děkuji za odpověd.

12
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info