MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: Xbox Series S: Fortnite + Rocket League Bundle

Catalogue
Xbox Series S: Fortnite + Rocket League Bundle - Game Console

Questions and answers: Xbox Series S: Fortnite + Rocket League Bundle

This page contains frequently asked questions about Xbox Series S: Fortnite + Rocket League Bundle. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Xbox Series S: Fortnite + Rocket League Bundle. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, na hranie Fortnitu a Rocket League v balení, treba aj predplatné xbox live gold? (ako pre iné online hry?)

dobý dem mohu se zeptat zda tento xbox podporuje 5G

Dobrý den, mohu k této konzoli zakoupit kinect? Dekuju

je v tom rozdiel oproti obyčajnej, ak neuvažujeme ze je tam nainstalovana fortinte a raketova liga? dajú sa po spustení vymazať a môžem sa prihlásiť do svojho účtu na tejto konzole alebo si vytvoriť nový účet v regióne Ruska s jazykom ruska alebo je tam všetko len slovensky? vysvetlí podrobné prosím!!

je v tom rozdiel oproti bezne, ak neuvazujeme ze je tam nainstalovana fortinte a raketova liga? daju sa po spusteni vymazat a mozem sa prihlasit do svojho uctu na tejto konzole alebo si vytvorit novy ucet v regione Ruska s jazykom ruska alebo je tam vsetko len slovensky? vysvetli podrobne prosim!!

Dobrý den, lze Fortnite na XBOX hrát i pomocí klávesnice a myši připojené přes USB? Děkuji za odpověď

Dobrý den, součástí balení je i elektronická verze her Fortnite a Rocket League nebo jen nějaké herní doplňky k těmto hrám? Pokud hry nejsou součástí kde a za kolik tyto dvě hry získám?Děkuji

Dobrý den, mám ovladač na xbox 360. Bude mi fungovat i na tento xbox series s ? Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info