On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

Questions and answers: Xiaomi redmi 4 PRO 32GB grey

Xiaomi redmi 4 PRO 32GB grey - Mobile Phone

Questions and answers: Xiaomi redmi 4 PRO 32GB grey

This page contains frequently asked questions about Xiaomi redmi 4 PRO 32GB grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Xiaomi redmi 4 PRO 32GB grey. They will be answered by our specialists.

Mohli by jste konečně upravit frekvenci procesoru ? pořád se to nahlašuje, pořád tady máte komentáře a pořád nejste schopni to opravit :)

Dobrý den, Jak je na tom s podporou LTE iternertu? Slyšl jem, že některé frekvence nepodporuje. děkuji.

Jakou má verzi ROM? Oficiální, nebo "oficiální", kterou potom bude zapotřebí flashnout?

Dobrý den, zdá se mi, že se jedná o model Xiaomi Redmi 4 Prime. Regulérní Redmi 4 má 2gb ram, 16gb storage, atd..

Dobrý den, ve specifikaci procesoru uvádíte frekvenci 1.4GHz, ale výrobce u této verze uvádí 2GHz, můžete to objasnit ?

Zdravím, v popise produktu je spomenutý procesor Qualcomm Snapdragon 625 ktorého frekvenciu uvádzate na 1.4 GHz, ale na oficiálnej stránke tohto procesora je frekvencia 2.0 GHz. Teda chcel by som sa opýtať či to je preklep, alebo je frekvencia procesora len 1.4 GHz. Ďakujem.

Dobry den, mam dotaz: potrebuji prvoest upgrade na MIU9, dle instrukci v telefonu jsem navstivil stranky External Link' target='_blank'>External Link</a> a stahnul jsem "stabilni verzi" ale pri pokusu porvest aktualizaci telefon pise "nemuzu otevrit zip soubor". Pri kontrole aktulaizaci telefon hlasi abych navstivil stranku External Link' target='_blank'>External Link</a> a stahnul si aktualizaci sam. Prosim o radu, jak mam aktualizaci provest. Momentalne mam MIU8. Predem moc dekuji za pomoc.

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či očakávate naskladanie tohto telefónu v najbližšej dobe ? Ďakujem za odpoveď

Dobry deň.Chcel by som sa opýtať konkretne na tento rozbaleny kus.Prečo bol rozbaleny alebo ako to bolo stym rozbalenim.Dala by sa popripade znižiť cena za to že to uý nieje originalny stav ? ďakujem vopred za odpoveď.

Dobry den. Vypada to, ze ma telefon 2 reproduktory na spodni strane. Hraje mi jen jeden (pravy). Reklamoval jsem telefon na tuto vadu (u jineho obchodnika).Pry se nejedna o zavadu, protoze ma telefon jen jeden reproduktor. Je to pravda? Dekuji.

123...
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info