AD elektro Star Wars

Questions and answers: YI Smart Dash Camera grey

Catalogue
YI Smart Dash Camera grey - Dash Cam

Questions and answers: YI Smart Dash Camera grey

This page contains frequently asked questions about YI Smart Dash Camera grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about YI Smart Dash Camera grey. They will be answered by our specialists.

Kameru som si zakúpil pred týždňom. Vždy y ju musím sám zapnúť a vypnúť. Keď je baterka nabitá odpojim kábel a kamera sa vypne. A najviac mi vadí že sa sama nezapne keď sadnem a naštartujem. A keď vypnem vystúpim mala by sa sama vypnúť. Bud to táto kamera nevie alebo je chyba v kamere

Aka micro sd karta ide do tejto kamery

Dobrý den, je možné kameru přesunovat z jednoho auta do druhého? Případně je držák v autě připevněn napevno, nebo ho lze sundávat?

Dobry den, funguje Gsensor i v pripade zaparkovaného vozu, pokud dk dojde k narazu? Dekuji, KV

Dorby den Jedná sa o medzinarodnu verziu s anglickym menu ?

Dobrý den, v autě mám vyhřívané přední sklo, nebude to vadit, nebude se to odlepovat? Děkuji za odpověď

Dobrý deň. Aký je rozdiel proti Xiaomi Mi Dash Cam 1S? Príde mi že táto vie 1080px 60fps... Rovnaká otázka ako v xiaomi Kedy dôjde k uzamknutiu záznamu u tejto kamery? Prípadne ide zamykanie zrušiť? Stará kamera uzamkla vždy prvý záznam pri naštartovaní(alebo vypnutí?) . Napodiv takýchto záznamov je pri krátkych jazdách veľa. Tak bolo otázkou času keď jej celá kapacita ostala uzamknutá. A tento fakt nebol rázne signalizovaný. Takže som po čase zistil že kamera beží ale nezaznamenáva. Fakt nanič....

Zdravim chci se zeptat jestli si necham kameru v aute pres noc a nekdo se priblizi k autu zapne se nahravani nebo ne.Moc pekne dekuji za odpoved.

jaké je heslo k Wifi? děkuji

Dobrý den, jde nějak nastavit délka videa? Kamera mi nahrává pouze po 3 min videích

123
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info