AD elektro Star Wars

Questions and answers: ZyXEL LTE3301

Catalogue
ZyXEL LTE3301 - LTE WiFi Modem

Questions and answers: ZyXEL LTE3301

This page contains frequently asked questions about ZyXEL LTE3301. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ZyXEL LTE3301. They will be answered by our specialists.

Ma toto zariadenie aj WAN port

Dobrý deň, mám problém s fungovaním pripojenia do mobilnej dátovej siete. Približne po 15 mesačnej prevádzke táto funkcia zlyhala. Vyskúšal som všetko aby som to napravil. Reštart zariadenia, výmenu SIM karty, uvedenie zariadenia do továrenských nastavení a nová konfigurácia, update firmware na najnovšou verziu poskytovanú výrobcom. Po reštarte zariadenia mi nedokázalo otvoriť časť web stránky pre zadanie PIN kódu na spustenie dátovej služby. Pri iných SIM kartách mi stránku aspoň otvorilo ale po zadaní PIN kódu sa zariadenie do siete akokeby prihlásilo ale bez riadnej funkcie dát (stavové LED svietili poruchovo) a testovacia SMS služba fungovala do a zo zariadenia len z ťažkosťami. Viete mi poradiť ako problém vyriešiť alebo je to na reklamáciu zariadenia? S/N: S160910000781 Ďakujem a prajem pekný deň

Dobrý den. Má tento modem funkci BRIDGE?

Dobrý den. Možná jsem špatně hledal, ale nenašel jsem údaj o napájecím DC napětí a spotřebě (proud v mA/A). Plánuji tento modem nasadit do mobilního provozu z baterie a potřebuji udělat energetickou rozvahu. Děkuji. Ivan Procházka

Dobrý den, omluvte možná primitivní dotaz: do tohoto routeru dám sim-kartu s datovým tarifem, router tedy čerpá data ze sim-karty a vytváří signál wifi. Jak je router ovládán? Chci dále zakoupit IP kameru a chytrou zásuvku, která potřebuje wifi a vše bych chtěl ovládat z mobilu. Jak uvedená zařízení připojím k vytvořenému wifi signálu, když nemohu zadat jako třeba na mobilu žádné přístupové heslo k wifi? Děkuji za odpovědi.

Dobrý den, jaké frekvence LTE jsou podporovány?

Dobrý den, jaká je maximální a minimální provozní teplota? A jaké je provozní napětí? Děkuji.

P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info