AD elektro Star Wars

Archive - Cloth Suitcases

Catalogue
Price
-
Customer reviews
Filter

Cloth suitcases are usually made of nylon and polyester. Compared to hardshell suitcases they are very lightweight, but since they are soft, they do not provide much protection for the personal belongings inside.

Was this information useful?
This form is used only for evaluating the information in the description above.
If you have any question about our products, services, transport or any other request, please contact our customer support.
What should be improved? Is anything missing here? Is anything wrong? Share it with us.
438 Results
Discontinued
Order Code: SPTckf3
Discontinued
Order Code: SPTckf14
Discontinued
Order Code: SPTckf15
Discontinued
Order Code: SPTckf9
Discontinued
Order Code: SPTckf13
Discontinued
Order Code: SPTckf12
Discontinued
Order Code: SPTckf11
Discontinued
Order Code: SPTckf10
Discontinued
Order Code: SPTckf4
Discontinued
Order Code: SPTckf8
Discontinued
Order Code: SPTckf7
Discontinued
Order Code: SPTckf6
Discontinued
Order Code: SPTckf5
Discontinued
Order Code: SPTckf1
Discontinued
Order Code: SPTckf23
Discontinued
Order Code: SPTckf21
Discontinued
Order Code: SPTckf20
Discontinued
Order Code: SPTckf17
Discontinued
Order Code: SPTsol020
Discontinued
Order Code: SPTronc014
Travel trolley backpack AVENGERS
Children's Lunch Box dimensions 39 × 30 × 12 cm, material polyester, one main pocket, pull-out handle, manufacturer Vadobag
Discontinued
Order Code: SPTkufr02
3D trolley backpack CARS
Children's Lunch Box dimensions 38 × 28 × 12 cm, material polyester, with pull-out handle, one main pocket, manufacturer Vadobag
Discontinued
Order Code: SPTkufr01
Titan Prime 4W S Black
Suitcase textile, volume: 38l (size S ), telescopic, weight: 2,7kg
Discontinued
Order Code: SPTtita042
Titan Prime 4W M Navy - Suitcase
L
Variants
Titan Prime 4W M Navy
Suitcase textile, volume: 65l (size M ), telescopic, weight: 3,3kg
Discontinued
Order Code: SPTtita041
24 More... Top
123 ...
 
Ako vybrať vhodný cestovný kufor Chystáte sa na cesty a premýšľate nad voľbou vhodnej batožiny? Potom práve pre vás je určený náš článok, v ktorom sa dozviete, aký kufor zvoliť na konkrétny pobyt a aké kritériá by ste mali pri výbere kufra zvážiť.
Obdobie letného cestovania sa nezaobíde bez praktickej batožiny, do ktorej ľahko a prehľadne uložíte všetko potrebné. Ak hľadáte naozaj kvalitnú a prepracovanú batožinu, potom práve batožina Roncato bude tou správnou voľbou.
Kufor je ako cestovný partner. Dokáže byť perfektným spoločníkom na cestách, ale aj pokaziť celú dovolenku. Ak si plánujete cestovanie užiť, vyberte si kufor podľa nášho sprievodcu. Poradíme vám, aká batožina bude perfektne vyhovovať vašim potrebám.
campingČo do kufra na prázdniny Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.
Chystáte sa autom do Talianska? Potom pre vás máme tipy na rýchlu cestu k preslneným talianskym plážam v oblasti turistického letoviska Bibione. Pokiaľ však radšej vyznávate aktívnu dovolenku, odporučíme vám niekoľko výletov do oblasti talianskych Dolomitov. Cesta...
Ceny diaľničných poplatkov, diaľničných známok aj sadzieb mýta sú v každej krajine iné. Pripravili sme pre vás preto článok s informáciami o cenách diaľnic aj iných platených úsekov v Chorvátsku, Rakúsku, Slovensku, Poľsku, Slovinsku, Maďarsku či Francúzsku. Aké...
More articles All articles
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info