AD elektro Star Wars

Tréner radí: Božská MANA?

Catalogue

Ako zahnať hlad, keď nestíhate raňajky alebo si zájsť v pauze na obed? Alternatívne jedlo MANA ponúka riešenie. Tento nápoj je podľa výrobcu nielen zdravý a lahodný, ale údajne aj plnohodnotne nahradí bežnú dennú stravu. Odvážne tvrdenie o instantnom jedle, čo si budeme hovoriť. Overil som ho ale na vlastnej koži.

Priehľadná fľaša s čiernym uzáverom, na boku veľký nápis MANA. Videl som ju všade okolo a popravde som veľmi netušil, o čo ide. Spolužiaci z FTVS MANU pili v škole, v práci alebo aj pri presúvaní MHD. Mne ju ale predstavila až priateľka, keď ju začala pravidelne konzumovať v čase tréningov. Preto som MANU sám vyskúšal, a to v dvoch verziách: ako už hotové pitíčka a ako prášok na prípravu s vodou, olejčekom a praktickým shakerom s odmerkou.

i Jolana H. (20), moderný päťboj:
„MANA ma už niekoľkokrát zachránila. Dokázala zasýtiť počas dňa a zbavila ma starostí o tom, čo kedy budem jesť.“ 
MRE jedlo MANAAlternatívne jedlo MANA

MANU pripravíte v okamihu

MANA ma nadchla bleskovou prípravou. Nápoj, ktorý sa môže razom premeniť v obed, držíte v rukách už za pár sekúnd. Môj rekordný čas zmiešania vody s práškom a olejčekom sa vyšplhal na 33 sekúnd, a ešte som stihol dobehnúť električku. Ani čínsku polievku neurobím takto rýchlo. V dohľadnej dobe navyše výrobcovia plánujú zakomponovať olej do samotného prášku, takže bude príprava nápoja ešte jednoduchšia.

MANA dáva stopku krabičkám a vyváraniu

Výživný drink MANA ocenia športovci a aktívni ľudia, ktorí nemajú čas vyvárať či behať do reštaurácií na meníčka. Vypiť si v pokoji MANU cestou domov po neskorom tréningu a neťahať so sebou celý deň krabičky s okoralým jedlom naozaj ušetrí veľa starostí.

Hotové „pitíčka“ sú veľmi skladné, ani fľaša na prípravu práškovej MANY vám ale vrecko na batohu neodtrhne. Výhodou instantnej MANY navyše je, že podľa množstva a koncentrácie prášku vo vode si ju podľa potreby môžete nadávkovať na desiatu, obed aj večeru, a vždy vás spoľahlivo nasýti. Úplne plnú fľašu výrobcovia označujú ako obrovskú porciu, ale až taký hlad som po dobu testovania MANY nedostal.

i Filip H. (24), študent UK FTVS:
„MANU som prvýkrát vyskúšal na kurze prežitia. Chuťovo mi trochu pripomína cesto na palacinky. Dosť som si na ňu už zvykol, beriem ju ako nevyhnutný zdroj energie.“
Jedlo na cesty MANAJedlo na cesty MANAAlternatívne jedlo MANA

MANA tisíce chutí

Je ale MANA plnohodnotnou náhradou bežnej stravy? Alebo sa jej za chvíľu prejete?

Neutrálna chuť drinku dáva priestor pre úpravu podľa vašej fantázie. Napríklad mne MANA pripomína krupicovú kašu a odporúčam si ju vylepšiť rozmixovaným banánom, sypaným kakaom alebo napríklad škoricou. Na kolene tak z MANY ukuchtíte výborné raňajky a jedálniček sa razom zdá pestrejší (hoci dať si poriadnu sviečkovú od mamičky je samozrejme úplne iná liga). Uvidíme, kedy, ako a či začnú výrobcovia dochucovať nápoj sami.

i Dominik M. (25), event manager:
„Na chuť MANY si človek rýchlo zvykne. Faktom je, že ma vždy nasýtila, keď som si v práci nestihol skočiť pre jedlo.“
Recenzia MANA

Trénerova bilancia

Alternatívne jedlo MANA

MANA ma príjemne prekvapila. Za priemernú cenu 2,5 € za porciu získate nutrične vyvážené a sýte jedlo, ktoré pripravíte aj skonzumujete počas minútky.

MANA drink

  • MANU stačí zbaliť a ísť.
  • Skladnosť fľaštičky.

  • Nemožno ovplyvniť pomer ani chuť.

MANA prášok

  • Rýchlosť prípravy.
  • Možnosť upraviť pomer a porciu podľa potreby.
  • Možnosť upraviť chuť napr. ovocím.

  • Fľašu nemožno vymyť ručne.
  • Zo širokého hrdla fľaše sa horšie pije.

Patrik Mažári

Patrik Mažári

Patrik Mažári is a graduate of the Faculty of Sports at Charles University in Prague, junior national player of the Czech futsal team and bronze medalist at the 2016 World Cup in Brazil. He is youth football coach at FK Dukla Prague and holds the UEFA B license.

Print
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info