S cyklonavigáciou Mio Cyclo Discover Connect sa nestratíte a ešte hocčo nové objavíte

Catalogue

Sponsored article

Navigácia nie je zďaleka záležitosť výhradne pre vodičov áut. Pre veľa ľudí je cyklistika zmyslom života a na trhu sa dajú pomerne ľahko zaobstarať špecializované cyklonavigácie. Tie sú navrhnuté presne pre cyklistov, s dôrazom na iný spôsob používania, než umožňujú bežné navigácie pre automobily. Poďme si bližšie predstaviť zaujímavý model Mio Cyclo Discover Connect. Čím všetkým poteší srdce milovníkov cyklistiky?

Mio Cyclo Discover Connect

Cyklonavigácia Mio Cyclo Discover Connect sa postará o bezproblémovú prípravu aj priebeh jazdy

Mio Cyclo Discover Connect je cyklonavigácia, ktorú využijete od plánovania cyklovýletu, cez jeho realizáciu až k finálnemu zhodnoteniu po návrate:

  • Pred cyklovýletom si naplánujete trasu v online rozhraní MioShare alebo pomocou rovnomennej aplikácie. Navyše si môžete nechať trasu navrhnúť ako prekvapenie po zadaní vzdialenosti alebo času.
  • Navigácia vás počas cyklovýletu nielenže prevedie nástrahami trasy – a to vrátane hlasových pokynov –, ale sama vás pomocou funkcie NeverMiss upozorní na zaujímavé miesta na trase.
  • Po cyklovýlete sa bude trasa archivovať a vy sa k nej môžete kedykoľvek vrátiť. Alebo si pripomenúť úspechy, ktoré ste dosiahli.
Mio Cyclo Discover Connect

Odolná navigácia ponúkne aj notifikácie z telefónu

Samotné zariadenie Mio Cyclo Discover Connect jednoducho pripnete pomocou dodávaného držiaka na riadidlá. Vďaka svojim rozmerom 68 × 114 × 18,6 mm vám nebude pri jazde nijako prekážať a zároveň je displej s uhlopriečkou 3,5 palca dostatočne prehľadný a dobre čitateľný aj na jasnom svetle. Praktická je aj možnosť zapnúť zvukové pokyny, takže sa môžete pri jazde riadiť iba sluchom.

Navigácia od spoločnosti Mio má certifikovanú odolnosť IP7x, takže ju nerozhádže ani jazda v daždi. Batéria vydrží na jedno nabitie 10 hodín. Údajmi ju pohodlne nakŕmite z internetu pomocou WiFi a ak si zapnete aj Bluetooth, navigácia sa prepojí s vašim mobilným telefónom, takže vám neunikne žiadna zásadná notifikácia správy alebo prichádzajúceho hovoru. Nechýba 8 GB úložiska a samozrejmosťou je dotykové ovládanie. Samotná správa máp prebieha v počítači, do navigácie sa potom pripravená trasa nahrá pomocou už spomínanej WiFi.

Nechajte sa Mio Cyclo Discover Connect viesť za poznaním

Navigácia na bicykel Mio Cyclo Discover Connect, to nie je len elektronická cyklomapa. Plne využíva výhody pripojenia na internet a pri svojich jazdách určite oceníte najmä dve funkcie:

  • NeverMiss – funkcia, ktorá upozorňuje na zaujímavé miesta a aktivity, ktoré sa nachádzajú pozdĺž vašej trasy. Prirodzene tak spája cyklistiku s poznávaním nových miest. Upozornenie zobrazuje vo chvíli, keď sa k takémuto bodu blížite. Potom stačí už iba telefónom načítať QR kód a dozvedieť sa viac.
  • MioShare – aplikácia (dostupná ako pre Android, tak iOS), ktorá umožňuje priamo v telefóne vyhľadať optimálne trasy, prípadne si prechádzať archivované záznamy.
Mio Cyclo Discover Connect
i Mohlo by vás zaujímať

Nechajte technológie, aby vám uľahčili vaše cyklistické hobby. Navigácia Mio Cyclo Discover Connect vám v kompaktnom balení dá presne to, čo na presnú orientáciu na trase potrebujete. Cestu si naplánujete vopred a počas jazdy sledujete na prehľadnom displeji. A navyše vám navigácia sama odporučí zaujímavosti, ku ktorým môžete odbočiť. Jednoduchá inštalácia, prehľadnosť a dlhá výdrž batérie je samozrejmosťou.

Print
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info