Alza pre firmy
Zobraziť katalóg

Prečo nakúpiť domáce spotrebiče na Alza.sk?

Dôvody prečo nakúpiť na Alza.sk

Naši zákazníci nás zvolili najdôveryhodnejším predajcom elektro tovaru hneď tri roky po sebe. Napokon, nemusíte dať iba na naše slová. Hodnotenie od zákazníkov pri každom produkte hovorí samo za seba a reklamácie celej ponuky u nás nie sú žiadny problém.

Radi sa s vami uvidíme na jednej z našich 13 predajní. Môžete si tu vyzdvihnúť svoj tovar, poradiť sa, alebo si vyskúšať vášho favorita. A nezabudnite sa zastaviť u nás v showroome, napríklad v Bratislave, kde je vystavených viac ako 480 modelov.

Doprava vášho tovaru na pobočku, do AlzaBoxu, alebo k vám domov prebehne rýchlejšie, než poviete Alza!

Aby bol váš tovar čo najskôr doma, môžete si u nás vybrať zo štyroch druhov dopravy. Osobný odber, doručenie za prvé uzamykateľné dvere, doručenie až do bytu s pomocou vodiča a komfortné doručenie, pri ktorom sa nemusíte o nič starať, pretože prídeme, vynesieme, rozbalíme a zapojíme nový spotrebič a ešte si odvezieme ten starý. A navyše doručujeme aj cez víkend!

S predĺženou zárukou zadarmo máme v našej ponuke desiatky modelov. Takže zabudnite na vysoké doplácanie a pokojne vyberajte ten, ktorý vám naozaj sedí. Keď sa nemusíte starať o prípadné opravy, ide to oveľa lepšie.

Technické parametre má u nás prehľadne vypísané každý produkt. Ak sa nimi nechcete zaoberať alebo hľadáte niečo navyše, stačí sa spýtať našich nákupných radcov. Alebo si prečítať odborné články či pozrieť videá na jednom z našich YouTubových kanálov.

Do ničoho vás nenútime, naopak! Ak si chcete všetko porovnať sami, aby ste vedeli, že nekupujete niečo, čo nechcete, u nás ste na správnom mieste. U všetkého je navyše priestor na vyjadrenie zákazníkov, takže môžete dať na ich päťhviezdičkové hodnotenia a recenzie.

Máme najväčšie portfólio domácich spotrebičov, a zároveň sme ich najväčším predajcom. Na konte máme viac ako tri milióny nákupov.

Ten najžiadanejší tovar máme vždy skladom. A k tomu aj to najväčšie portfólio českých a slovenských značiek.

loga - AEG, BEKO, BOSCH, Elextrolux, FAGOR, Gorenje, Indesit, LG, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi

Nezabudnite kúpiť aj výrobky z drogérie

Čistiace prostriedky
Všetky produkty
Vytlačiť
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií