Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza dny mini Velikonoce

Články v kategórii Ventilátory

Zobraziť katalóg
Ako sa schladiť? Pomôže mobilná klimatizácia ale aj ochladzovač

Ako sa schladiť? Pomôže mobilná klimatizácia ale aj ochladzovač

Máte problém s neznesiteľnou horúčavou vo vašom obydlí? Mobilné klimatizácie či ochladzovače vzduchu vás môžu zachrániť. Ale viete, čo si vlastne vybrať? Vysvetlíme, ako ochladzovač aj klimatizácia v byte fungujú a poradíme vám, ako vybrať klimatizáciu alebo ochladzovač presne pre vás.

Prečítať viac
Ako vybrať nástennú klimatizáciu

Ako vybrať nástennú klimatizáciu

Nástenné klimatizácie (tiež tzv. splitové) sú veľmi účinným spôsobom, ako si v horúcich dňoch ochladiť interiér. Skladajú sa z dvoch vzájomne prepojených jednotiek. To je napokon jeden z dôvodov, prečo ich montáž vyžaduje odborný prístup. Nevyhnutnosťou sú totiž aj niektoré stavebné úpravy. V našom článku vám poradíme, ako vybrať klimatizáciu na stenu.

Prečítať viac
Najlepšie klimatizácie 2021 (PREHĽAD)

Najlepšie klimatizácie 2021 (PREHĽAD)

Horúci letný vzduch v byte na pohode nepridá. Zbaví vás ho klimatizácia. Ako ale takú klimatizáciu, vhodnú do bytu, vybrať? V našom prehľade odpovieme nielen na túto základnú otázku, ale rovno pridáme deväť tipov na tie najlepšie mobilné klimatizácie, ktoré si môžete tento rok kúpiť.

Prečítať viac
Mobilná klimatizácia bez hadice: novinka na trhu alebo mýtus?

Mobilná klimatizácia bez hadice: novinka na trhu alebo mýtus?

Teplo udrelo a znovu je na programe dňa vetrák, ktorý aj tak nefunguje. Chcete mať doma príjemný chládok, ale nechcete kupovať drahú klimatizáciu a nič montovať? Skvelým riešením je ochladzovač vzduchu, ktorý môžete po pripojení do siete použiť kdekoľvek práve potrebujete. Čo všetko vám môže ochladzovač ponúknuť a prečo si ho zaobstarať, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac
Ako vybrať výrobník ľadu a zmrzlinovač

Ako vybrať výrobník ľadu a zmrzlinovač

V horúcich letných mesiacoch hľadáme každú príležitosť, ako sa ochladiť. Veľmi účinným – a často tiež chutným – spôsobom, je ľad v nápoji alebo zmrzlina. Veľmi jednoducho si oboje v dostatočnej miere môžete vyrobiť doma. Stačí mať tie správne zariadenia – výrobník ľadu alebo zmrzliny. V našom sprievodcovi poradíme, ako tieto zariadenia vybrať. Prečítať viac
Ako si báječne užiť horúce letné dni

Ako si báječne užiť horúce letné dni

V lete nemusíte len nečinne ležať pri vode, na záhrade alebo dokonca sedieť v práci. Ochladiť sa a spríjemniť si horúčavu môžete hneď niekoľkými spôsobmi. Zoznámte sa s našimi tipmi, ako si horúce leto skvele užiť, baviť sa a napríklad aj vyskúšať niečo nové. Prečítať viac
Ako vybrať ventilátor

Ako vybrať ventilátor

Ventilátor je jedným z najefektívnejších spôsobov, ako sa ochladiť v sparných letách. Na trhu je celý rad typov ventilátorov v rôznych cenových hladinách. V našom sprievodcovi vám poradíme, aký ventilátor vybrať v závislosti na vašich potrebách a tiež vysvetlíme, na aké parametre sa pri výbere zamerať.

Prečítať viac
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií