Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Články v kategórii Záhradné stoly

Zobraziť katalóg
Ako postaviť záhradný domček

Ako postaviť záhradný domček

Sklad na náradie alebo miesto, kde môžete nerušene odpočívať. Aj to môže byť záhradný domček. Ako postaviť záhradný domček a na čo si dať pozor? Prečítať viac
Ako sa starať o trávnik na jeseň

Ako sa starať o trávnik na jeseň

Starajte sa o svoj trávnik počas celého roka. Jeseň je vhodným obdobím na terénne úpravy záhrady. Vlhkosť a príjemné teploty sú ideálnym prostredím na rýchle zakorenenie nových trávnych semien. Dôležitý je aj výber správneho jesenného hnojiva. Aké ďalšie veci si váš trávnik pred zimou zaslúži, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac
Odpočinok na záhrade (TIPY A TRIKY)

Odpočinok na záhrade (TIPY A TRIKY)

Urobte zo svojej záhrady ideálne miesto pre odpočinok. Vytvorte si vlastné wellness pre relaxáciu a zábavu, vonkajšiu obývačku s grilom pre stretávanie sa s priateľmi alebo ihrisko pre vaše deti.

Prečítať viac
Ratanový nábytok ponúka pohodlie, ktoré vydrží takmer večne

Ratanový nábytok ponúka pohodlie, ktoré vydrží takmer večne

Hľadáte pekný a odolný ratanový nábytok pre svoju záhradu? Chcete skrášliť interiér svojho domu či zimné záhrady pohodlnými ratanovými kreslami? Poradíme vám, na čo si dať pri výbere pozor a odporučíme lacný ratanový nábytok.

Prečítať viac
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií