AD homeoffice AD homeoffice

Články v kategórii Záhradné stoličky a kreslá

Zobraziť katalóg
Ako postaviť záhradný domček

Ako postaviť záhradný domček

Sklad na náradie alebo miesto, kde môžete nerušene odpočívať. Aj to môže byť záhradný domček. Ako postaviť záhradný domček a na čo si dať pozor? Prečítať viac
Ako sa starať o trávnik na jeseň

Ako sa starať o trávnik na jeseň

Starajte sa o svoj trávnik počas celého roka. Jeseň je vhodným obdobím na terénne úpravy záhrady. Vlhkosť a príjemné teploty sú ideálnym prostredím na rýchle zakorenenie nových trávnych semien. Dôležitý je aj výber správneho jesenného hnojiva. Aké ďalšie veci si váš trávnik pred zimou zaslúži, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac
Odpočinok na záhrade (TIPY A TRIKY)

Odpočinok na záhrade (TIPY A TRIKY)

Urobte zo svojej záhrady ideálne miesto pre odpočinok. Vytvorte si vlastné wellness pre relaxáciu a zábavu, vonkajšiu obývačku s grilom pre stretávanie sa s priateľmi alebo ihrisko pre vaše deti.

Prečítať viac
Ratanový nábytok ponúka pohodlie, ktoré vydrží takmer večne

Ratanový nábytok ponúka pohodlie, ktoré vydrží takmer večne

Hľadáte pekný a odolný ratanový nábytok pre svoju záhradu? Chcete skrášliť interiér svojho domu či zimné záhrady pohodlnými ratanovými kreslami? Poradíme vám, na čo si dať pri výbere pozor a odporučíme lacný ratanový nábytok.

Prečítať viac
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií