Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Články v kategórii Kožené obojky pre psov

Zobraziť katalóg
Ako správne zmerať psa

Ako správne zmerať psa

Pri nakupovaní pre vášho psieho maznáčika sa už nemusíte báť, že zvolíte veľkosť, ktorá mu nebude perfektne sedieť. Stačí totiž psa správne zmerať. Poradíme vám, ako na to.

Prečítať viac
Dovolenka so psom na Slovensku aj v zahraničí (TIPY A TRIKY)

Dovolenka so psom na Slovensku aj v zahraničí (TIPY A TRIKY)

Cestujete na dovolenku so psom? Pôjdete vlakom, autom alebo poletíte lietadlom? Na čo je potrebné sa pripraviť a čo všetko by ste mali na dovolenku pre psa pribaliť? Poradíme vám.

Prečítať viac
Ako vybrať obojok pre psa

Ako vybrať obojok pre psa

Bez dobre padnúceho obojka sa žiadny pes nezaobíde. Ako ale vybrať správny typ a veľkosť? Aký druh obojka bude najviac vyhovovať práve vášmu psovi?

Prečítať viac
Čím môžeme kŕmiť psa a mačku

Čím môžeme kŕmiť psa a mačku

Trendom posledných rokov je veľmi starostlivý výber potravín, ktoré jeme. Sústredíme sa na to, aby mali správne výživové hodnoty a zloženie potravín dôkladne zvažujeme. Čím ďalej tým viac ľudí začína veľmi podobným spôsobom pristupovať aj k výberu stravy pre svojho domáceho miláčika. Ako teda vybrať správne krmivo pre psa a mačku? Prečítať viac
Čo je potrebné urobiť preto, aby sa s nami náš zvierací kamarát cítil dobre?

Čo je potrebné urobiť preto, aby sa s nami náš zvierací kamarát cítil dobre?

Čo je tak fascinujúce o zvieratku, že ho chce každý mať? Domáce zvieratá nám prinesú veľa zmien a veľa radosti. Sú to lojálni partneri, ktorí nás sledujú všade, kam idú, mazajú sa s nami a dávajú nám svoju lásku a radi s nami robia bez protestu čokoľvek. Nie je to však vždy len prechádzka ružovou záhradou, každé zviera má tiež svoje potreby a požiadavky. Prečítať viac
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií