AlzaBoxy Q1 PET

Motokrosové oblečenie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Textil
(47)
Polyester
(37)
Hovädzia koža
(10)
Spandex
(4)
Softshell
(4)
Určenie
Pánske
(64)
Dámske
(3)
Unisex
(23)
Detské
(22)
Veľkosť
M
(50)
XXL
(48)
S
(45)
XL
(45)
L
(44)
Farba
Čierna
(56)
Sivá
(24)
Modrá
(23)
Biela
(11)
Zelená
(6)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Oblečenie na motokros kombinuje štýl, funkčnosť a bezpečnosť pre nadšencov tohto adrenalínového športu. Je navrhnuté tak, aby odolávalo náročným podmienkam terénu, chránilo jazdcov pred poškodením a zároveň poskytovalo pohodlie a voľnosť pohybu. Vyberte si správne a zvýšte svoju jazdnú výkonnosť aj bezpečnosť. Neviete si rady s výberom? Na čo si dať pozor, aby vaše motocross oblečenie bolo to najlepšie? Čítajte ďalej a poradíme vám.

Pokračovať

Ako vybrať motocross oblečenie?

Čo je kľúčové, keď vyberáte motocross oblečenie, inak nazývané aj MX oblečenie? Je potrebné zvážiť materiál, ochranné prvky, komfort a dizajn. Kvalitné motocross oblečenie je vyrobené z odolných materiálov, ktoré chránia jazdcov pred odreninami, nárazmi a nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Zároveň by malo byť priedušné a ergonomicky tvarované pre maximálne pohodlie pri jazde. Dizajn oblečenia tiež zohráva úlohu, pretože odráža osobný štýl jazdca a zvyšuje jeho viditeľnosť na trati.

  • Motocross oblečenie poskytuje základnú ochranu proti odreninám, nárazom a živlom, takže budete vždy v bezpečí.
  • Vysokoodolné materiály, ako je kevlar alebo nylon, zaisťujú dlhodobú životnosť. MX oblečenie tak nemusíte často meniť.
  • Motocross oblečenie ponúka ergonomický dizajn a priedušné materiály, ktoré zvyšujú pohodlie počas jazdy.
  • Kvalitné motocross oblečenie môže byť drahé, čo môže byť prekážkou pre niektorých jazdcov. Na bezpečnosti by ste však šetriť nemali.
  • Niektoré ochranné prvky môžu pridať na hmotnosti oblečenia, čo môže ovplyvniť pohyblivosť.
  • V extrémnych klimatických podmienkach môže byť ťažké udržať optimálnu teplotu tela, takže si dávajte pozor.

Z akých materiálov je vyrobené motocross oblečenie?

Motocross oblečenie využíva širokú paletu materiálov, aby splnilo požiadavky na ochranu, pohodlie a trvanlivosť. Okrem už spomínaného kevlaru, nylonu a polyesteru, je na výrobu tohto oblečenia často používaný textil pre jeho priedušnosť a flexibilitu. Hovädzia koža je obľúbená pre svoju extrémnu odolnosť a ochranné vlastnosti, zatiaľ čo spandex pridáva potrebnú elasticitu pre lepší pohyb. Syntetická koža a umelá koža sú dostupnejšie alternatívy k pravej koži, ponúkajú dobrý kompromis medzi ochranou a cenou. Hydropol 600, špeciálny materiál odolný voči vode, poskytuje ochranu pred vlhkosťou.

!

Neoprén je známy svojimi izolačnými schopnosťami a je užitočný v chladnejšom počasí. Polyamid je výnimočný svojou odolnosťou voči oderu a je často používaný v oblastiach s vysokou záťažou.

Prečo je dôležitá veľkosť, ktorú má motocross oblečenie?

Každé motocross oblečenie má odlišnú veľkosť, aby jazdcovi poskytovalo maximálne pohodlie a ochranu zároveň. Správna veľkosť je kľúčová pre ochranu a pohodlie. Príliš veľké MX oblečenie môže znížiť efektivitu ochranných prvkov, zatiaľ čo príliš malé môže obmedziť pohyb. U nás nájdete cross oblečenie rozdelené klasicky od XXS až po XXXL. Tiež tu nájdete číselné veľkosti typu 36, 38, 40 atď. Pred kúpou si vždy skontrolujte tabuľku veľkostí.

U nás nájdete motocross oblečenie v rôznych typoch. Café racer predstavuje štýlové a minimalistické dizajny, často s retro nádychom. Classic je tradičné a nadčasové MX oblečenie, pri ktorom je kladený dôraz na pohodlie. Variant šport ponúka aerodynamický dizajn s ochrannými prvkami.

Ako sa líši motocross oblečenie podľa pohlavia?

Motocross oblečenie sa rozdeľuje na pánske a dámske varianty, aby vyhovovalo anatomickým rozdielom a špecifickým potrebám oboch pohlaví. Pánske modely sú často robustnejšie a širšie, zatiaľ čo dámske varianty sú navrhnuté s dôrazom na užší strih a väčšie pohodlie. Dámske cross oblečenie ponúka aj viac možností v oblasti dizajnu a farebnosti. Oba typy poskytujú esenciálnu ochranu, ale dámske modely sa sústredia viac na ergonómiu a estetiku.

!

Chrániče na motokros sú nevyhnutným bezpečnostným vybavením, ktoré zaisťuje ochranu kľúčových častí tela jazdca. Toto vybavenie zahŕňa helmy, chrániče chrbta, lakťov, kolien, hrudníka a ramien, ktoré sú navrhnuté tak, aby absorbovali nárazy a zabránili zraneniam.

Motocross dresy vás štýlovo ochránia

Motocross dresy sú navrhnuté na dosiahnutie maximálneho výkonu a pohodlia pri jazde. Sú vyrobené z ľahkých a priedušných materiálov, ako je polyester, ktorý efektívne odvádza pot a zaisťuje rýchle schnutie. Tieto dresy ponúkajú voľnosť pohybu a sú často vybavené ochrannými prvkami na kritických miestach. Vyznačujú sa odolnosťou voči oderu a sú dostupné v širokej škále farieb a dizajnov, čo jazdcom umožňuje vyjadriť svoj osobný štýl a zvýšiť viditeľnosť na trati.

MX komplet oblečenia je kľúčový na dosiahnutie maximálnej ochrany a pohodlia pri jazde. Pozostáva z odolnej helmy, chráničov ramien, lakťov, chrbta a kolien a špeciálneho oblečenia, ako sú bundy, nohavice a rukavice. Vyberá sa s dôrazom na materiál a odolnosť proti oderu a nárazu.

Topánky na motocross udržia vaše nohy v bezpečí

Topánky na motocross sú nevyhnutnou súčasťou výbavy každého jazdca a poskytujú významnú ochranu nôh a členkov. Sú vyrobené z odolných materiálov, ako je koža a syntetika, navyše sú vybavené zosilnenými oblasťami na ochranu proti nárazom a oderu. Dizajn topánok zahŕňa pevné, ale pohodlné zapínanie a odolnú podrážku pre lepšiu priľnavosť k zemi. Dôraz je kladený na kombináciu bezpečnosti, pohodlia a kontroly pri jazde.

!

Motocross oblečenie pre deti poskytuje základnú ochranu, pohodlie a flexibilitu. Je špeciálne navrhnuté pre mladých jazdcov s dôrazom na maximálnu bezpečnosť a odolnosť. Pokiaľ chcete jazdiť s vašimi deťmi, musíte ich tiež ochrániť.

Určite budete potrebovať aj motokrosové nohavice

Motokrosové nohavice sú navrhnuté s ohľadom na odolnosť, pohodlie a flexibilitu. Zvyčajne sú vyrobené z pevného textilu a vystužené v kľúčových miestach, ako sú kolená a zadná časť, poskytujú ochranu pred odreninami a nárazmi. Nohavice majú často vetracie panely na lepšiu cirkuláciu vzduchu a elastické časti na voľný pohyb. Systém zapínania a nastaviteľné pasy zaistia, že MX nohavice padnú dokonale a zostanú na mieste aj v náročných podmienkach.

Hľadáte bazárové motocross oblečenie? Pozrite sa, či práve nemáme niečo v ponuke. Pri všetkých kúskoch garantujeme maximálnu kvalitu. Niekomu skrátka jeho oblečenie nemuselo vyhovovať, a tak nám ho vrátil.

Aby vám nič nevletelo do očí, sú tu motokrosové okuliare

Motokrosové okuliare sú nevyhnutné na ochranu očí pred prachom, blatom a nečistotami počas jazdy. Tieto okuliare sú vyrobené z odolného materiálu a zvyčajne majú polykarbonátové šošovky odolné proti poškriabaniu a UV žiareniu. Sú vybavené pohodlným, nastaviteľným pásikom a priedušným penovým vystužením pre optimálne pohodlie. Navrhnuté na dobré odvetrávanie, minimalizujú zahmlievanie a zaisťujú čistý výhľad, čo je zásadné pre bezpečnosť jazdca.

Cross oblečenie

Motokrosové okuliare vám poskytnú maximálnu ochranu vašich očí. Pri rýchlej jazde môže aj malá muška spôsobiť veľké problémy, takže kvalitné okuliare rozhodne nezanedbávajte.

!

Pozrite sa na recenzie motocross oblečenia. Dozviete sa, čo o rôznom vybavení hovoria naši zákazníci a môžete si urobiť predstavu, ktoré MX oblečenie bude pre vás najvhodnejšie. Nezabudnite na všetky kritériá výberu, ktoré sme si popísali vyššie.

Vaše ruky potrebujú motocross rukavice

Motocross rukavice sú kľúčom k ochrane rúk a zlepšeniu úchopu. Sú vyrobené z kombinácie pevných a flexibilných materiálov, ako je koža a syntetické tkaniny, poskytujú odolnosť proti oderu a pohodlie. Významné sú zosilnené časti na prstoch a dlaniach pre lepšiu ochranu. Rukavice tiež často obsahujú ventilačné prvky na reguláciu teploty. Ergonomický dizajn umožňuje presnú manipuláciu s kormidlom a zaisťuje pohodlný úchop.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
CAPPA RACING Mass pánske CE, čierne Skladom podľa variantu
Rukavice na motorku – pánske, celoročná, kožené, krátke
29,40 €

2.
Cappa Racing Miami Skladom podľa variantu
Rukavice na motorku - krátké prodyšné rukavice na motorku z kombinace textilu a kůže, prodyšný hřbet, kožená dlaň, polstrované zápěstí, pryžový chránič kloubů, EN 13594:2015, možnost ovládání telefonu ukazovákem
-22 %
26,90 €
20,90 €

3.
CAPPA RACING Mass dámske CE, čierne Skladom podľa variantu
Rukavice na motorku – dámske, kožené, zapínanie na suchý zips, krátke
29,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
111 položiek
Cappa Racing Miami
Rukavice na motorku - krátké prodyšné rukavice na motorku z kombinace textilu a kůže, prodyšný hřbet, kožená dlaň, polstrované zápěstí, pryžový chránič kloubů, EN 13594:2015, možnost ovládání telefonu ukazovákem
Zľavnené -22 %
Od  20,90 € 26,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AUPR72361nad
CAPPA RACING Mass dámske CE, čierne
Rukavice na motorku – dámske, kožené, zapínanie na suchý zips, krátke
29,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: motonad01565
Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 sivá/sivá/čierna
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32843nad
A-PRO SPOT GU-SP – čierne kožené moto rukavice
Rukavice na motorku – pre mužov a ženy, celoročná, kožené, zapínanie na suchý zips, odolné voči vetru, protišmykové dlane, extra vystuženie malíčka a CE Homologácia, dlhé
41,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO33371Rnad
Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 modrá/sivá/biela
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
Od  81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32835nad
Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 čierna/zelená/hi-vis
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32827nad
Fly Racing nohavice Kinetic S.E. Rave, 2023 čierna/zelená/červená
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32903nad
Ventoso Yukon kombinované rukavice
Pracovné rukavice Lehké kombinované rukavice z vysokou prodyšností, přilnavá dlaň s pogumováním, ukazováky s plochou pro ovládání telefonu, vhodné pro automechaniky i jako motorkářské rukavice.
12,32 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO38495nad
Cappa Racing moto rukavice Brazilia
Rukavice na motorku – pre mužov a ženy, letná, kožené, zapínanie na suchý zips, ovládanie dotykového displeja, priedušné a CE Homologácia, krátke
36,07 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO38329nad
SPIDI X-KNIT, čierne/žlté fluo
Rukavice na motorku velmi odolné microvlákno, strečový materiál, dvojitá dlaň, bezešvé, možnost ovládání dotykové obrazovky, CE certifikované rukavice
41,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO37615nad
A-PRO PRECISION GU-PSGR sivé moto rukavice
Rukavice na motorku – pre mužov a ženy, celoročná, kožené, zapínanie na suchý zips, odolné voči vetru, reflexné, zateplené, protišmykové dlane a CE Homologácia, dlhé
Od  41,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO33380Rnad
A-PRO ROADER čierne kožené moto rukavice
Rukavice na motorku – pre mužov a ženy, celoročná, kožené, zapínanie na suchý zips, odolné voči vetru a protišmykové dlane, krátke
34,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO33377Rnad
A-PRO BRONX čierne kožené moto rukavice
Rukavice na motorku – pre mužov a ženy, celoročná, kožené, zapínanie na suchý zips, odolné voči vetru, protišmykové dlane a CE Homologácia, krátke
34,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO33364Rnad
2,0
A-PRO PRECISION GU-PSN čierne moto rukavice
Rukavice na motorku – pre mužov a ženy, celoročná, kožené, zapínanie na suchý zips, odolné voči vetru, reflexné, zateplené, protišmykové dlane a CE Homologácia, dlhé
Od  41,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO33387Rnad
Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 čierna/mint/sivá
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32819nad
Fly Racing nohavice Kinetic S.E.Rave, 2023 čierna/zelená/červená veľkosť 30
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier, farba Čierna a Zelená, veľkosť 30
77,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MOTO32904
5,0
Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 hi-vis/čierna veľkosť 32
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier, farba Čierna a Žltá, veľkosť 32
77,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MOTO32889
4,8
CAPPA RACING Mass pánske CE, čierne
Rukavice na motorku – pánske, celoročná, kožené, krátke
Od  29,40 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: motonad01566
Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 biela/zlatá/čierna
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
126,90 € Ušetríte 7,10 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32759nad
5,0
Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 hi-vis/čierna
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32887nad
Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32871nad
Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 modrá/čierna
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32895nad
Fly Racing nohavice F-16, 2023 modrá/sivá
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
50,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32791nad
5,0
Pilot PIONEER, detské, čierna/modrá
Rukavice na motorku – detské, polyamidové, zapínanie na suchý zips, priedušné a protišmykové dlane, krátke
14,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: motonad02482

Motokrosové oblečenie

Motokrosové oblečenie

V kategórii Motokrosové oblečenie máme práve teraz na Alza.sk celkom 111 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné motokrosové oblečenie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie motokrosové oblečenie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii motokrosové oblečenie recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií