AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Automatické kávovary s mlynčekom na kávu

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vyhotovenie
Voľne stojací
(233)
Vstavaný
(12)
Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody
(211)
Časovač
(63)
Príprava dvoch šálok naraz
(202)
Príprava nápoja jedným stlačením
(198)
Požívateľské profily
(70)
Typ nápoja
Espresso
(231)
Mliečne kávové nápoje
(203)
Ľadová káva
(25)
Filtrovaná káva
(29)
Cold Brew
(3)
Všeobecná výbava
Nádoba na vodu
(223)
Integrovaný mlynček na kávu
(245)
Displej
(134)
Mliečne riešenie
(189)
Zásobník na mletú kávu
(91)
Ukazovateľ hladiny vody
(1)
Používateľské rozhranie
Dotykový displej
(99)
Bezdotykový displej
(45)
Dotykový ovládací panel s ikonami
(166)
Manuálne tlačidlá
(33)
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza
(86)
Mliečny systém
(145)
Hadička na mlieko
(55)
Prídavný šľahač mlieka
(17)
Bez mliečneho riešenia
(27)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Ak ste milovníkom kávy, automatický kávovar s mlynčekom na kávu je práve to, čo potrebujete pre dokonalý začiatok dňa. Prináša lahodnú kávu spracovanú z čerstvo pražených zŕn, a to za pomoci mlynčeka. Čítajte ďalej a dozviete sa, ako vybrať najlepší automatický kávovar s mlynčekom.

Pokračovať

Automatický kávovar s mlynčekom na kávu – technológia pre pravých milovníkov kávy

Automatický kávovar s mlynčekom na kávu je zázrak technológie pre každého kávového fanúšika. Vďaka rozmanitým stupňom mletia je možné jednoducho nastaviť hrubosť kávy podľa vlastných preferencií. A to ešte nie je všetko – množstvo mletej kávy je tiež plne nastaviteľné. Zásadný je aj materiál mlecieho mechanizmu, ktorý býva zvyčajne keramický alebo kovový. To, aký kávovar na zrnkovú kávu zvolíte, je však úplne na vás.

  • Automatický kávovar s keramickým mlynčekom je obľúbený pre svoju schopnosť udržiavať chladnejšiu teplotu počas mletia, čo pomáha chrániť delikátnu chuť kávy. Navyše bývajú tieto mlynčeky veľmi odolné.
  • Automatický kávovar s kovovým mlynčekom je robustný a ponúka skvelú odolnosť proti opotrebovaniu. Kovové mlynčeky sú väčšinou rýchlejšie, čo znamená, že sa svojej kávy dočkáte rýchlejšie.

i

Estetický dizajn a široká škála farieb sú pri automatických kávovaroch s mlynčekom samozrejmosťou. Či už hľadáte klasický nerez, alebo moderný čierny dizajn, nájdete model, ktorý sa bude dokonale hodiť do vašej kuchyne a zároveň splní všetky vaše kávové túžby.

Ako vybrať ten správny automatický kávovar s mlynčekom na kávu?

Ak vyberáte automatický kávovar s mlynčekom na kávu, je niekoľko kľúčových aspektov, na ktoré sa treba zamerať, aby bol váš výber úspešný. Ide tak o parametre, ako aj o funkcie, ktoré sú pre daný kávovar príznačné. Vyberte taký presovač na zrnkovú kávu, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

  • Príkon je zásadný pre účinnosť kávovaru. Vyšší príkon znamená, že kávovar sa rýchlejšie zahreje a pripraví vašu kávu efektívnejšie. Vysoko výkonné kávovary tak môžu ponúknuť príkon až 2 700 W.
  • Tlak je kľúčový na prípravu espressa. Vyšší tlak, okolo 15 bar, umožňuje efektívne extrahovať arómu z kávových zŕn, čo vedie k silnejšej a chuťovo bohatšej šálke kávy.
  • Objem nádržky na vodu môže byť rôznorodý. Väčšia nádržka znamená menej časté doplňovanie, čo je ideálne pre veľké domácnosti alebo pre milovníkov kávy, ktorí si počas dňa radi doprajú niekoľko šálok.
automatický kávovar s mlynčekom na kávu

Pred nákupom sa uistite, že máte pre váš nový kávovar dostatok priestoru a že jeho hmotnosť vyhovuje vašim potrebám. Zaobstarať môžete tiež mini kávovar na zrnkovú kávu, ktorý zaberie najmenšie množstvo priestoru.

Funkcie a vybavenie alebo benefity, ktoré prináša automatický kávovar s mlynčekom na kávu

Automatický kávovar s mlynčekom na kávu môže byť vybavený viacerými vychytávkami a funkciami, ktoré poskytnú dokonalý kávový zážitok. Medzi všeobecnú výbavu patrí nádoba na vodu, mlynček na kávu, mliečne riešenie, zásobník na mletú kávu a displej. Čo ďalšie môžu automatické kávovary na zrnkovú kávu ponúknuť?

  • Príprava dvoch šálok naraz je ideálne riešenie pre páry, alebo keď potrebujete rýchlo pripraviť viac šálok.
  • Nastaviteľnosť intenzity/množstvo kávy umožní prispôsobiť si každú šálku kávy podľa vášho gusta.
  • Automatické vypnutie šetrí energiu a zvyšuje bezpečnosť vášho kávovaru.
  • Nastaviteľnosť teploty nápoja poskytuje možnosť ovládať teplotu kávy pre perfektné výsledky.
  • Nastaviteľnosť obľúbených nápojov zaistí rýchlu prípravu takej kávy, ktorú pijete najčastejšie.
  • Signalizácia potreby odvápnenia/čistenia pomôže udržať váš kávovar v optimálnom stave vďaka pripomenutiu, kedy je čas na údržbu.
  • Samočistiaci systém predlžuje životnosť prístroja bez nutnosti ručného čistenia.

Automatický kávovar s mlynčekom na kávu máva väčšinou dve podoby – vstavané a voľne stojace. Vstavané kávovary sa dokonale integrujú do dizajnu vašej kuchyne. Voľne stojace kávovary poskytnú viac flexibility, pretože ich je možné umiestniť kdekoľvek.

Variabilita receptúr, ktoré automatický kávovar s mlynčekom na kávu ponúka, poteší každého kávoholika

Automatický kávovar s mlynčekom na kávu disponuje širokou škálou receptúr pre každého milovníka kávy. Môžete si pripraviť akékoľvek kávové nápoje, či už preferujete mliečne varianty ako cappuccino alebo latté, nemliečne varianty ako espresso alebo americano, alebo dokonca osviežujúce ľadové kávy pre horúce letné dni. Pre deti je tu možnosť teplého čaju či mlieka pomocou externého šľahača bez použitia hlavného kávovaru.

i

Mliečne riešenie – pomocník na prípravu lahodných kávových nápojov

Mliečne riešenie je kľúčovým prvkom, ktorý sa postará o spomínané mliečne varianty, ako sú cappuccino alebo latte. Môže ísť o naparovaciu trysku pre manuálne šľahanie mlieka do ideálnej peny, alebo o integrovaný systém, ktorý automaticky a dokonale mlieko spracuje.

Inteligentné funkcie a kompatibilita doplnia automatický kávovar s mlynčekom na kávu

V dnešnej dobe nezostáva žiadny automatický kávovar s mlynčekom na kávu so svojimi funkciami pozadu. Mnohé vymoženosti môžu zvýšiť váš komfort, čo sa týka prípravy kávy a pozdvihnúť všetko na vyššiu úroveň.

  • Diaľkové ovládanie umožní ovládať kávovar z pohodlia vašej obývačky alebo dokonca zo spálne.
  • Mobilná aplikácia ponúkne možnosť prispôsobenia vašej prípravy kávy priamo z telefónu.
  • Diagnostika porúch pomáha v identifikácii a riešení potenciálnych problémov s kávovarom, čo uľahčuje údržbu a predlžuje životnosť zariadenia.
  • Kompatibilita s Wi-Fi/Bluetooth poskytuje bezdrôtové ovládanie a umožňuje synchronizáciu s inými inteligentnými zariadeniami v domácnosti.

Nechcete sa pri výbere popáliť? Pozrite sa, čo hovoria na automatický kávovar s mlynčekom recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
245 položiek
Solo Perfect Milk Strieborný - Automatický kávovar Varianty
5,0
Solo Perfect Milk Strieborný
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 125 g, do domácnosti, príkon 1400 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,2 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, nádoba na vodu, hadička na mlieko, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a automatické preplachovanie, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 38 × 20 × 30 cm (V׊×H), hmotnosť 10,4 kg
479 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SOLOOM967
JURA Z10 Aluminium Black - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA Z10 Aluminium Black
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál hliník, objem nádržky na vodu 2,4 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 38 × 32 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 12,3 kg
2 499 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: JURAK883
JURA S8 Chrome - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA S8 Chrome
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, do domácnosti, do kancelárie a profesionálny, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,9 l, automatické vypnutie, inteligentný, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, podsvietenie šálky, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 34,8 × 28 × 44,4 cm (V׊×H), hmotnosť 10 kg
1 699 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: JURSS881
5,0
Melitta Purista strieborný
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 125 g, do domácnosti, príkon 1400 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, nádoba na vodu, hadička na mlieko, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a automatické preplachovanie, výškovo nastaviteľný výpusť a nahrievanie šálok, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 38 × 20 × 30 cm (V׊×H), hmotnosť 8,73 kg
Cenová bomba
399 € Ušetríte 70 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MELAK971
JURA WE8 Dark Inox - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA WE8 Dark Inox
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 500 g, do kancelárie, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 3 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a odkladacia plocha na šálky, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 41,9 × 29,5 × 44,4 cm (V׊×H), hmotnosť 10 kg
1 939 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: JURAK203
JURA WE8 Chrome - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA WE8 Chrome
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 500 g, do kancelárie, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 3 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a odkladacia plocha na šálky, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 41,9 × 29,5 × 44,4 cm (V׊×H), hmotnosť 10 kg
1 929 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: JURAK197
JURA ENA8 Touch Full Nordic White (EC) - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA ENA8 Touch Full Nordic White (EC)
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 125 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,1 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 32,3 × 27,1 × 44,5 cm (V׊×H), hmotnosť 9,4 kg
1 049 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: JURAK913
Miele CM 5710 Silence bronzový - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
Miele CM 5710 Silence bronzový
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 200 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,3 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody a automatické preplachovanie, výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 36 × 24,1 × 46 cm (V׊×H), hmotnosť 9,5 kg
Cenová bomba
1 022,76 € Ušetríte 196,24 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MIEAK909
Ariete Diadema Pro 1452 čierny - Automatický kávovar Varianty
Ariete Diadema Pro 1452 čierny
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 100 g, do domácnosti, príkon 1350 W, tlak 19 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, podsvietenie šálky a výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 31,7 × 19 × 39,5 cm (V׊×H), hmotnosť 7,6 kg
358,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: ARIakv90
Nivona NICR 970 - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
Nivona NICR 970
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 270 g, do domácnosti a do kancelárie, príkon 1455 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 2,2 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, podsvietenie šálky, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec a odkladacia plocha na šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 36 × 30 × 50 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
1 499 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: NIVAK705
Miele CM 6160 SilverEdition - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Miele CM 6160 SilverEdition
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody a automatické preplachovanie, podsvietenie šálky a výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s miele@home, rozmery 35,9 × 25,1 × 42,7 cm (V׊×H), hmotnosť 9,9 kg
1 489 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MIEAK673
BOSCH CTL7181W0 Séria 8 - Vstavaný kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
BOSCH CTL7181W0 Séria 8
Vstavaný kávovar automatický, tlak: 19bar, objem nádržky na vodu: 2.4l, funkcie: príprava dvoch šálok naraz, príprava nápoja jedným stlačením, automatické vypnutie, nastavenie obľúbených nápojov a inteligentný, príkon: 1500W, rozmery: 45.5×59.4×38.5cm (V׊×H), farba: biela
2 159 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: BOTR059
Philips Series 4300 LatteGo EP4341/51 - Automatický kávovar Varianty Doprava
zadarmo
Philips Series 4300 LatteGo EP4341/51
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 275 g, do domácnosti a do kancelárie, príkon 1500 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a automatické preplachovanie, výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 43,3 × 24,6 × 37,2 cm (V׊×H), hmotnosť 8,23 kg
610,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: PHLak51
JURA S8 Piano Black - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
JURA S8 Piano Black
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,9 l, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, hadička na mlieko, mliečny systém, režim úspory energie a automatické čistenie mliečnych okruhov, podsvietenie šálky a výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 34,8 × 28 × 44,6 cm (V׊×H), hmotnosť 9,8 kg
1 569 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: JURau21
JURA S8 Platin - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
JURA S8 Platin
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,9 l, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, hadička na mlieko, mliečny systém, režim úspory energie a automatické čistenie mliečnych okruhov, podsvietenie šálky a výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 34,8 × 28 × 44,6 cm (V׊×H), hmotnosť 9,8 kg
1 569 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: JURau38
Philips Series 4400 LatteGo EP4443/70 - Automatický kávovar Varianty Doprava
zadarmo
Philips Series 4400 LatteGo EP4443/70
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 275 g, do domácnosti a do kancelárie, príkon 230 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a automatické preplachovanie, výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (V׊×H), hmotnosť 8,71 kg
669,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: PHLak72
JURA S8 Dark Inox - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
JURA S8 Dark Inox
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,9 l, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, hadička na mlieko, mliečny systém, režim úspory energie a automatické čistenie mliečnych okruhov, podsvietenie šálky a výškovo nastaviteľný výpusť, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 34,8 × 28 × 44,6 cm (V׊×H), hmotnosť 9,8 kg
1 569 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: JURau807
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automatický kávovar
Doprava
zadarmo
4,8 64×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 38,5 × 26 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
869,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK143
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automatický kávovar
Doprava
zadarmo
4,8 72×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s De'Longhi Coffee Link, rozmery 38,5 × 26 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
987,77 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK186
JURA J8 Piano White - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA J8 Piano White
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,9 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 34,8 × 31,8 × 44,6 cm (V׊×H), hmotnosť 10,2 kg
1 699 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JURAK609
JURA J8 Midnight Silver - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA J8 Midnight Silver
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,9 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 34,8 × 31,8 × 44,6 cm (V׊×H), hmotnosť 10,2 kg
1 699 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JURAK715
SIEMENS TQ705R03 EQ700 Integral - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
SIEMENS TQ705R03 EQ700 Integral ; nerez-biela
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 350 g, do domácnosti, príkon 1500 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2,4 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, podsvietenie šálky a odkladacia plocha na šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s home Connect, rozmery 38 × 35,2 × 46,7 cm (V׊×H), hmotnosť 10,5 kg
1 399 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIEak23
SIEMENS TP705R01 EQ700 Classic - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
SIEMENS TP705R01 EQ700 Classic
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 350 g, do domácnosti, príkon 1500 W, tlak 19 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 2,4 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, hadička na mlieko, mliečny systém, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie, kontrola výmeny vodného filtra a deaktivácia preplachu, podsvietenie šálky, výškovo nastaviteľný výpusť a odkladacia plocha na šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s home Connect, rozmery 38 × 30,9 × 46,7 cm (V׊×H), hmotnosť 9,7 kg
1 689 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIEAK070
JURA J8 Piano Black - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA J8 Piano Black
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,9 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 34,8 × 31,8 × 44,6 cm (V׊×H), hmotnosť 10,2 kg
1 699 €
Na objednávku – termín upresníme 1 ks
Očakávame 2. 5. 2024
Objednávací kód: JURAK579

Automatické kávovary s mlynčekom na kávu

V kategórii Automatické kávovary s mlynčekom na kávu máme práve teraz na Alza.sk celkom 245 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné automatické kávovary s mlynčekom na kávu Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie automatické kávovary s mlynčekom na kávu Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii automatické kávovary s mlynčekom na kávu recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií