AD homeoffice Aplikace

Dámske zlaté prstene

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Dámske zlaté prstene môžu mať mnoho podôb. Vyberú si vyznávači extravagancie aj nadčasovej elegancie. Prsteň zo zlata by nemal chýbať v šperkovnici žiadnej ženy. Tento šperk je vhodným darčekom na mnohé výnimočné príležitosti. Poradíme vám, ako vybrať ideálny dámsky zlatý prsteň.

Pokračovať

Dámsky zlatý prsteň pristane ženám všetkých vekových kategórií

Nemusíte mať blyšťavý šperk na každom prste, stačí jeden krásny. Dámsky zlatý prsteň patrí k najobľúbenejším darčekom, a preto má pre mnoho žien veľmi hlboký význam a nemusí ísť ani o prsteň zásnubný alebo snubný. Môže to byť prstienok od rodičov k promócii alebo jubileu. Týmto tradičným šperkom môžete obdarovať mladú slečnu aj zrelú dámu v rokoch. Vždy máte istotu, že urobí obdarovanej radosť.

i

Dámske zlaté prstene a ich symbolika v rôznych kultúrach

V západnom, a teda aj našom svete je zlatý dámsky prsteň symbolom láskyoddanosti. Žena je obdarovaná prsteňom pri príležitosti zásnub. Zlaté prstene sú tiež symbolom manželstva. V Číne a Indii sú prstene zdobené drahými kameňmi a nosia sa ako ochranné talizmany. V starovekom Grécku a Ríme boli znamením spoločenského postavenia.

Ako vybrať dámske zlaté prstene? Sú dostupné v rôznych vyhotoveniach

Preferujete luxusný dizajn, alebo vás naopak zaujmú jednoduché dámske zlaté prstene? Šperky pre dámy vždy vyberajte s ohľadom na vkusštýl obdarovanej ženy. Len tak z bohatej ponuky vyberiete ten pravý. Ak si šperk kupujete pre seba, zamyslite sa nad tým, čo nosíte najčastejšie a či daný prsteň bude ladiť so šperkami, ktoré už vlastníte. Zlatý šperk môže byť aj pomerne nákladnou investíciou, preto pred kúpou starostlivo zvážte nasledujúce faktory výberu.

Pre koho prsteň kupujete? Dámsky zlatý prsteň urobí radosť každej žene

Dámsky zlatý prsteň je univerzálnym darčekom pre všetky ženy bez rozdielu veku. Poteší mladú slečnu aj staršiu dámu. Či už nakupujete samy pre seba, alebo pre inú ženu, nezabudnite zohľadniť šatník a osobný štýl. Neprehliadnuteľný farebný šperk urobí radosť šmrncovnej tete, ktorá sa nebojí v obliekaní experimentovať. Jednoduchý dámsky zlatý prsteň poteší sestru, ktorá sa vyžíva v športovom štýle.

Luxusné dámske zlaté prstene na každú príležitosť

Dámske zlaté prstene sú skvelým darčekom pre každú výnimočnú spoločenskú udalosť. Avšak dizajn prsteňa by ste mali prispôsobiť konkrétnej slávnostnej príležitosti. Zásnubný prsteň je tradične v strede zdobený jedným alebo viacerými diamantmi, poprípade farebnými drahými kameňmi. Prsteň k narodeninám pre mladú slečnu môže byť zdobený jemnými zirkónmi. Zlatý prsteň môžete milovanej žene venovať tiež k výročiu svadby.

i

Koľko by mal stáť zásnubný prsteň?

Zásnubný prsteň je symbol lásky a vernosti. Šetriť by ste na ňom teda rozhodne nemali. Jeho cena by mala ideálne reflektovať váš životný štandard. Niektoré zdroje uvádzajú, že by mal zásnubný prsteň stáť okolo 3200 € (približne 3 priemerné výplaty). Týmto pravidlom sa ale samozrejme nemusíte riadiť. Krásny zásnubný prsteň môže byť cenovo dostupný.

Biele, žlté alebo ružové dámske zlaté prstene? Dámske šperky sa vyrábajú v rôznych farebných vyhotoveniach

Zlato sa vyznačuje vysokou odolnosťou. Akú farbu môžu mať dámske zlaté prstene? Šperky zo žltého zlata vynikajú vysokým leskom. Veľmi populárne sú aj prstene z bieleho zlata. Ružové zlato je pôsobivou kombináciou žltého zlata a medi. Žiadny z variantov nespôsobuje alergické reakcie.


Prsteň zlatý dámsky s diamantom
Biele zlato

Zlatý dámsky prsteň zo žltého zlata
Žlté zlato

Kúpiť dámsky zlatý prsteň s kameňom, alebo bez?

Dámsky zlatý prsteň s kameňom nemusí byť len zásnubný. Prsteň nádherne ozdobia diamantybrilianty, ale aj ďalšie drahé kamene ako sú: opál, rubín, zafír alebo jantár. Lacnejšou alternatívou je zlatý prsteň so zirkónmi. Pôsobivý dizajn môžu mať ale aj dámske zlaté prstene bez kameňa.

Vyberáte dámsky zlatý prsteň s diamantom? Zamerajte sa na jeho osadenie

Dámsky zlatý prsteň s diamantom vyberajte aj podľa konkrétneho spôsobu osadenia. Zásnubný prsteň má spravidla typ osadenia krapne (kameň je uchytený 2 až 6 pazúrmi). Populárny spôsob je tiež strapec, kedy sú malé kamienky osadené blízko pri sebe, takže vyzerajú ako jeden veľký kameň. Typ osadenia halo sa skladá z jedného veľkého kameňa, ktorý je po obvode osadený malými kamienkami. Praktickým riešením je luneta. Ide o typ osadenia kovovým lemom.


Prsteň zlatý dámsky zásnubný
Zásnubný

Dámske zlaté prstene so zaujímavým dizajnom
Dizajnový

Potrebujete veľký alebo malý? Zlatý dámsky prsteň musí mať správnu veľkosť

Ako vybrať dobre padnúci zlatý dámsky prsteň? Vyrábajú sa v rôznych veľkostiach. Pred nákupom nemusíte jednotlivé veľkosti skúšať. Stačí, ak si dôkladne zmeriate prst, na ktorom nový šperk budete nosiť. Obvod prsta udáva veľkosť prsteňa. Jedným z overených spôsobov merania je „povrázková metóda”. Špagát obmotáte okolo obvodu prsta a potom zmeriate klasickým pravítkom. Ideálne je merať niekoľkokrát v priebehu dňa, pretože prsty môžu opúchať. Optimálnu veľkosť následne určíte podľa priemernej dĺžky vypočítanej z výsledkov všetkých meraní. Nižšie nájdete tabuľku veľkostí:

Veľkosť Vnútorný priemer (mm)
46 14,6
47 14,9
48 15,3
49 15,6
50 15,9
51 16,2
52 16,6
53 16,9
54 17,2
55 17,5
56 17,8
57 18,1
58 18,5

Ako sa starať o dámsky zlatý prsteň?

Dámsky zlatý prsteň sa spravidla vyznačuje veľmi vysokou odolnosťou. Avšak vzhľadom na to, že sa nosí na ruke, je neustále vystavený vonkajšiemu kontaktu s tvrdými predmetmi a vodou. Pokiaľ chcete zachovať jeho lesk, odložte prsteň pred upratovaním či náročnou fyzickou aktivitou do šperkovnice. Zlato by ste mali pravidelne preleštiť bavlnenou handričkou. Pokiaľ prsteň stratí lesk alebo je poškriabaný, zlatník ho profesionálne vyčistí.

Chcete si zaobstarať zlatý dámsky prsteň výhodnejšie? Bazár na Alze ponúka lacné zlaté prstene ako bezpečnú a lacnejšiu alternatívu nákupu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
EVOLUTION GROUP 85006.1 biele zlato s briliantmi (Au 585/1000, 0,59 g), veľ. 48
Prsteň – dámsky, s veľkosťou 48, do prsteňa sú zasadené diamanty, materiál biele zlato, s 1 diamantom
107,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP15344
EVOLUTION GROUP  85007.1 biele zlato s briliantmi (Au 585/1000, 0,99 g), veľ. 49 - Prsteň
49
Varianty
EVOLUTION GROUP 85007.1 biele zlato s briliantmi (Au 585/1000, 0,99 g), veľ. 49
Prsteň – dámsky, s veľkosťou 49, ródiovaný, do prsteňa sú zasadené diamanty, materiál biele zlato, s 1 diamantom
244,88 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SP15360

Dámske zlaté prstene

V kategórii Dámske zlaté prstene máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Dámske zlaté prstene – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dámske zlaté prstene Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie dámske zlaté prstene Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dámske zlaté prstene Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dámske zlaté prstene recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií