Čistiace a odvápňovacie tablety do kávovarov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Tekutý
(1)
Tablety
(27)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Čistiace tablety do kávovaru zjednodušujú údržbu kávovaru a udržiavajú ho v čistote. Bez ohľadu na to, či ste vášnivým milovníkom kávy alebo si občas doprajete šálku, tablety na čistenie kávovarov vám pomôžu dosiahnuť dokonalý výsledok s každým použitím. Poďme sa dozvedieť, aké čistiace tablety do kávovaru existujú a ako správne vybrať.

Pokračovať

Čistiace tablety do kávovaru vám zaručia čistenie na jednotku

Každý kávovar, bez ohľadu na to, aká je vysoká jeho kvalita a obstarávacia cena, potrebuje pravidelnú údržbu a čistenie. A práve tu sa objavujú čistiace tablety do kávovaru ako hrdinovia dňa. Máte radi prebúdzajúcu vôňu čerstvo uvarenej kávy každé ráno? Vaše kávové chvíľky môžu byť ešte lepšie. Pomocou týchto malých zázrakov môžete svoj kávovar udržať v najlepšom možnom stave a vychutnávať si každú šálku na maximum.

  • Čistiace tablety do kávovaru môžu predĺžiť životnosť vášho kávovaru a ušetriť na nákladoch spojených s opravami.
  • Odstraňujú usadeniny a nečistoty, čo zaisťuje, že každá šálka kávy má konzistentnú a výraznú chuť.
  • Použitie tablety na čistenie kávovaru je jednoduché a rýchle, čo eliminuje potrebu zložitých a prácnych čistiacich procesov.
  • Odvápňovacie tablety do kávovarov dezinfikujú vnútorné časti kávovaru, čo zaisťuje, že je váš nápoj hygienicky bezpečný.

Zloženie tablety na čistenie kávovaru – akým spôsobom vlastne funguje?

Tablety na čistenie kávovaru sú zložené z kombinácie chemických zlúčenín, ktoré majú schopnosť rozkladať organické látky a mineralizáciu. Keď sa tableta rozpustí v teplej vode v kávovare, začínajú tieto zložky reagovať a rozpúšťať mastnoty, oleje a usadeniny z kávy, čím zaisťuje hygienickosť a čerstvosť pri každom vare. Odvápňovacie tablety môžu vďaka špecifickému pH účinne odstrániť aj vodný kameň.

i

Niektoré čistiace tablety do kávovaru sú dnes navrhnuté tak, aby boli biologicky rozložiteľné, čo je šetrnejšie k prírode.

Oplatí sa teda používať odvápňovacie tablety?

Ak používate odvápňovacie tablety pravidelne, váš kávovar bude vždy produkovať najlepší možný výsledok. Nevhodná údržba kávovaru môže skutočne zničiť váš každodenný kávový rituál. Tablety na čistenie kávovaru je tiež potrebné používať iba raz za mesiac, preto vám jedno balenie vydrží večnosť.

Tablety na čistenie kávovaru ukončia boj s vodným kameňom

Tablety na čistenie kávovaru sú tu, aby sa postarali o problém, ktorým je vodný kameň. Ten sa postupne tvorí v kávovaroch a môže spôsobiť množstvo problémov od zhoršenej chuti po technické problémy. Odvápňovacie tablety sú tiež základným nástrojom na udržanie vášho kávovaru v optimálnom stave.

Ako správne vybrať čistiace tablety do kávovaru?

Nie všetky kávovary sú rovnaké, a to isté platí aj pre čistiace tablety do kávovaru. Zatiaľ čo niektoré tablety môžu byť univerzálne, iné sú špeciálne navrhnuté pre konkrétne typy alebo značky kávovarov. Automatické kávovary, manuálne espressomaty, kapsulové stroje – každý z nich môže mať svoje vlastné špecifikácie a potreby v oblasti čistenia. Preto je dôležité kontrolovať odporúčania výrobcu v popise produktu.

Veľa výrobcov kávovarov odporúča konkrétne čistiace tablety do kávovaru pre optimálnu účinnosť a ochranu zariadenia.

Kompletná starostlivosť v jednom balení – čistiace sady pre kávovary

Tieto sady obsahujú ako čistiace tablety do kávovaru, tak odvápňovacie tablety a filtre, čo zaisťuje komplexnú starostlivosť o kávovar. Sady vám ponúkajú všetko v jednom balení. Niektoré sady okrem toho, že obsahujú čistiace tablety do kávovaru, obsahujú aj ďalšie príslušenstvo, ako sú kefy na čistenie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
27 položiek
7,96 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MBaaa0528
Severin ZB 8698
Čistiace tablety – pre kávovary Severin S2, S2+, Piccola a KA 8090, ochrana pred vodným kameňom, v balení 6 tabliet
9,94 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BVZmisc016
AQUALOGIS odvápňovacie tablety DECALC 6 ks
Odvápňovač – dekalcifikačné tablety AquaLogis AL-DECALC na odstránenie vodného kameňa v kávovare; v balení je 6 tabliet až na 6 odvápňovacích cyklov aVhodné pre akýkoľvek typ kávovaru.
7,96 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DIVIVD049

Čistiace a odvápňovacie tablety do kávovarov

V kategórii Čistiace a odvápňovacie tablety do kávovarov máme práve teraz na Alza.sk celkom 27 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné čistiace a odvápňovacie tablety do kávovarov
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií